Duin Deluxe Travel

Pumulani Lodge is een kleinschalige luxe lodge aan de zuidkant van het schitterende Lake Malawi. De 10 villa’s zijn op een natuurlijke manier in het landschap geïntegreerd en kijken uit op het prachtige meer. Ontspannen kunt u op het witte zandstrand aan het heldere meer, maar ook kunt u hier snorkelen, wandelen of een bezoek brengen aan een lokaal dorpje. De chef kok verrast u elke dag weer met een culinair gerecht. Pumulani Lodge staat voor service, kwaliteit en comfort, de perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie in Malawi.

Accommodatie

De Nederlandse architect G. Hooft Graafland heeft de 10 villa’s zo ontworpen dat ze harmonieus in de omgeving passen en optimale privacy bieden. Elke villa heeft een grote slaapkamer, die uitkomt op een privé terras waar u kunt genieten van de eerste zonnestralen. De badkamers bieden ook een prachtig uitzicht en zijn goed uitgerust met een ligbad, dubbele douche en dubbele wastafel. De ruime lounge biedt nog meer comfort voor diegenen die willen ontspannen in de kamer. Voor gezinnen is er een familie villa aanwezig.

Faciliteiten van Pumulani Lodge

Het centrale gedeelte van Pumulani Lodge bestaat uit een ruim open restaurant met een lounge ruimte een bar en een gezellige open haard. Het infinity zwembad ligt een verdieping lager. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de ligstoelen en genieten van het uitzicht op Lake Malawi. Bij het strand vind u nog een bar, waar u een verkoelend drankje kunt drinken. Houdt u er wel rekening mee dat u een aantal trappen moet lopen om bij het strand te komen. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Culinair bij Pumulani Lodge

De chef kok van Pumulani Lodge verrast u elke dag weer met culinaire hoogstandjes. Lokale gerechten worden afgewisseld met de internationale keuken. Uiteraard zult u ook met verse visgerechten worden verrast. Elke avond is het ook een verrassing waar u zult dineren, een ding is wel zeker, smaken zal het!

Activiteiten

Pumulani Lodge biedt diverse activiteiten aan tijdens uw verblijf. U kunt er waterskiën, wakeboarden, vissen, zeilen, snorkelen en kajakken. Wanneer de zon onder gaat, kunt u meevaren met de dhow, een traditionele, handgemaakte zeilboot. Het kristalheldere, zoete water van het Malawi meer is zeer geschikt om in te snorkelen en vormt het leefgebied van een enorme diversiteit aan tropische vissen. Behalve activiteiten op en in het water, organiseert Pumulani ook wandelingen en fietstochten door omliggende dorpjes onder begeleiding van een gids. Op duiken, waterskiën en wakeboarden na zijn alle activiteiten inbegrepen bij uw verblijf.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658