Duin Deluxe Travel

 

20 Degrés Sud is een kleinschalig boutique hotel in het noordwesten van Mauritius. 20 Degrés Sud is direct gelegen aan een klein strand en bevindt zich dichtbij het gezellige dorp Grand Baie. Het luxe, kleinschalige hotel met vele faciliteiten wordt gerund door een Belgisch echtpaar, dat ervoor zorgt dat je je direct thuis voelt.

Accommodatie
20 degres Sud beschikt over 34 kamers en suites, bestaande uit charm rooms, beachfront rooms en Austral suites. Alle kamers zijn zeer stijlvol, maar individueel ingericht met antiek meubilair en veel wittinten. De ensuite badkamers zijn ruim ingericht en beschikken over een schitterend klassiek bad. Op de veranda of op het balkon geniet je van het prachtige uitzicht op de Indische oceaan.

Faciliteiten van 20 Degrés Sud
20 Degrés Sud beschikt over twee fraaie zoetwaterzwembaden, waar je op warme dagen verkoeling kunt zoeken. Op koude dagen in de winter wordt één van de twee zwembaden verwarmd. In de bibliotheek is een ruime keuze aan boeken om een heerlijk boek voor tijdens de luxe vakantie te kiezen.

Spa & Wellness van 20 Degrés Sud
Valérie en het team van therapeuten verwelkomen je dagelijks. De spa telt vier kamers, waaronder twee dubbele voor koppels die samen wensen te genieten van een massage.
In de spa van 20 Degrés Sud geniet je van diverse gezichtsbehandelingen en massages. Ervaren therapeuten zullen de mogelijkheden bespreken. Daarbij kun je gebruik maken van de sauna, bubbelen in de jacuzzi of ontspannen in het stoombad.

Culinair bij Degrés Sud
Het hotel 20 Degrés Sud beschikt over drie locaties om te dineren. Het restaurant van het hotel ligt op 10 meter van het strand en kijkt uit over de zee en het zwembad. De chef in de keuken is de talentvolle Sanjeev Purahoo uit Mauritius. Hij bereidt heerlijke gerechten op basis van de vers gevangen vis. Het vlees is al even smaakvol en is afkomstig uit Zuid-Afrika.
Het hotel beschikt over een buitengewone restaurant locatie op het eiland l’Ile Plate, dat je per catamaran bereikt. Het betreft een prachtige locatie aan zee omringd door een weelderige en beschermde natuur en een ongerept strand. Verse vis, langoesten en brochettes van Australisch vlees staan op de kaart.
Ook heb je de unieke mogelijkheid om te dineren aan boord van één van de oudste motorboten van het eiland: de M/S Lady Lisbeth. Deze ‘vintage’ boot van teakhout is gebouwd in 1929 en is volledig gerestaureerd. De boot vaart elke avond uit voor een gastronomische tocht in de baai. Aan boord is slechts plaats voor acht personen. Je krijgt een aperitief aangeboden op het dek waarna de boot het hotel verlaat, het rustige water van de Grand Baie opvaart en nabij de stad voor anker gaat voor het diner.

Activiteiten
Bij 20 Degrés Sud zal je de schitterende baai op verschillende manieren verkennen. Je kunt kajakken, snorkelen, windsurfen, zeilen en excursies maken met een boot met glazen bodem.
Tegen een meerprijs kan je duiken. Ook kan je in de omgeving prachtig fietsen of golfen op de nieuwe golfbanen.

 

 

 

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658