Duin Deluxe Travel
Sakhoa Boutik Hotel Mauritius is een kleinschalig boutique hotel in het noordwesten van Mauritius. Sakhoa is direct gelegen aan het prachtige witte zandstrand van Trou aux Biches, waar je ook uitstekend kunt zwemmen. Het kleinschalige boutique familie hotel staat voor persoonlijke aandacht en uitstekende service.

Accommodatie

Sakhoa Boutik Hotel Mauritius beschikt over 14 kamers en twee suites. De kamers liggen verspreid in zeven bungalows. De kamers zijn ruim en stijlvol ingericht in lichte kleuren. Alle ensuite kamers beschikken over een balkon/ terras, waar je in alle rust kunt genieten van het uitzicht. Een aantal kamers van Sakhoa kijken uit op de fraai aangelegde tuinen en zes kamers hebben zeezicht. De twee suites hebben direct toegang tot het strand. Vanaf het terras geniet je van een prachtige zonsondergang. In de senior suite kunnen twee bedden bijgeplaatst worden voor kinderen.

Faciliteiten van Sakhoa Boutik Hotel Mauritius

Sakhoa Boutik Hotel beschikt over een prachtig zwembad, waar je verkoeling kunt zoeken op warme dagen. Op de omringende ligbedden kom je helemaal tot rust.

 

Culinair Genieten bij Sakhoa Boutik Hotel

Het restaurant van Sakhoa Boutik Hotel heeft een prachtig uitzicht op het zwembad en de zee. De ervaren chefs bereiden heerlijke lokale gerechten en verse visgerechten. Aan de bar kan je terecht voor een heerlijke cocktail, terwijl je geniet van een mooie zonsondergang.

Spa & Wellness bij Sakhoa Boutik Hotel Mauritius

De Spa van het Sakhoa Boutik Hotel is gelegen op het strand. Hier geniet je van diverse massages en behandelingen. Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van producten die gebaseerd zijn op natuurlijke oliën en planten.

Activiteiten 

Het Sakhoa Boutik Hotel staat in het teken van genieten. Je kunt heerlijk uitrusten op de prachtige witte zandstranden. Wil je liever actief zijn, kies er dan voor om te kajakken of met een bootje de zee op te gaan. Je gastheer en gastvrouw assisteren je graag bij het ondernemen van diverse excursies.  

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658