Sankhara Villas Mauritius beschikt over twee luxe afzonderlijke villa’s, gelegen aan de oostkant van Mauritius in het dorpje Poste Lafayette. Beide villa’s, genaamd Villa Almira en Villa Tiara, zijn direct aan het twee kilometer lange zandstrand gelegen en bieden alle comfort, privacy en luxe. De Sankhara villa’s is de ideale locatie om helemaal tot rust te komen en te genieten van je familie of vrienden op een exclusieve manier. Een klein paradijs op aarde!

Accommodatie
Villa Tiara is een stijlvolle villa ingericht in de Balinese en Mauritiaanse stijl met een oppervlakte van 550 m². De elegante villa is ingericht met prachtige houten meubels, lichte kleuren en natuurlijke materialen.
Villa Tiara beschikt over vijf luxe slaapkamers, die alle zijn voorzien van een King of Queen size bed, waar je heerlijk in zal wegdromen. Drie kamers zijn gelegen op de begane grond en twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De kamers zijn stijlvol en kleurrijk ingericht en hebben een eigen identiteit. De ensuite badkamers zijn ruim en individueel ingericht. Er kunnen maximaal 14 mensen in de villa verblijven.

Faciliteiten Sankhara Villas – Villa Tiara
Villa Tiara beschikt over een ruime woonkamer, voor een gezellig samenzijn met de familie of vrienden. Vanuit de stijlvolle woonkamer open je de schuifdeuren, waarna je op de veranda komt en de tuin loopt. De fraai aangelegde tuin is voorzien van een prachtig verwarmd zwembad met een jet stream jacuzzi en wordt omringd door ligbedden. Voor ontspanning kan je terecht in de hamman. In de tv kamer kan je een goede film kijken of de kinderen kunnen spelletjes spelen op de spelcomputer. Voor een work-out kun je terecht in de fitness.

Culinair bij Sankhara Villas – Villa Tiara
Op de veranda nodigt uit om gezellig samen met vrienden of familie te ontbijten. In de namiddag wordt er thee geserveerd met pannenkoekjes en fruit. De twee ruime keukens zijn uit Italië geïmporteerd en chef Arlando zal heerlijke lunches en diners bereiden tegen een meerprijs. Chef Arlando heeft een passie voor alles wat mooi en lekker is en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept. Zijn specialiteiten zijn Franse, Italiaanse, Chinese, Indiase, Arabische en Mauritiaanse gerechten. Wil je zelf ook zo heerlijk leren koken dan kan je een workshop bij deze uitstekende chef volgen tegen een meerprijs.

Activiteiten
In de omgeving van Poste Lafayette op Mauritius zijn er diverse activiteiten te ondernemen tegen een meerprijs, zoals duiken, diepzeevissen, snorkelen, windsurfen, kajakken en zwemmen met dolfijnen. In ongeveer 30 minuten rijden de golfliefhebbers naar de golfbaan. Ook kan je een bezoek brengen aan Aigrettes Island en Domaine de L’etoile. Ter plaatse kan worden je wensen afgestemd met de butler.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658