White Pearl Resorts

White Pearl Resorts is een kleinschalige luxe lodge, gelegen aan de zuidoostkust van Mozambique, één van de meest afgelegen kuststroken van Afrika. Het resort is gelegen in Ponta Mamoli en kijkt uit over de Indische oceaan, omgeven door het Maputo Special Reserve. Deze exclusieve hideaway biedt u alle comfort in de prachtige suites, overheerlijke culinaire gerechten, een scala aan faciliteiten en is de ideale locatie voor een romantische vakantie.

Accommodatie

White Pearl Resorts beschikt over 22 luxe pool suites. De pool suites zijn zeer stijlvol ingericht met lichte kleuren, lokale materialen en bieden veel privacy. De ruime slaapkamer en woonkamer bieden veel comfort en de grote glazen deuren zorgen voor een geheel met binnen en buiten. In uw ensuite badkamer kunt u genieten van een heerlijk bad met uitzicht op zee. Op uw privé veranda met buitendouche en plungepool heeft u een schitterend uitzicht over de Indische Oceaan.

Faciliteiten van White Pearl Resorts

White Pearl Resorts beschikt over en prachtig zwembad, waar u baantjes kunt trekken en genieten van het prachtige uitzicht. In de comfortabele lounge stoelen kunt u genieten van een goed boek en een verfrissend drankje kunt u bestellen bij de gezellige bar.

Spa & Wellness bij White Pearl Resorts

Op uw veranda of in uw eigen suite kunt u genieten van een scala aan behandelingen. Massages en bijzondere pakkingen worden gegeven door de zeer ervaren en vriendelijke therapeuten die bij White Pearl Resorts aanwezig zijn.

Culinair bij White Pearl Resorts

De maaltijden van het White Pearl Resort zijn van uitstekende kwaliteit. Er worden verse visgerechten, maar ook lokale Mozambikaanse gerechten geserveerd. U heeft de keuze om elke dag op een andere locatie te dineren. Zo kunt u dineren op het strand, op uw veranda onder de sterrenhemel of in het restaurant. De chef koks zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Activiteiten

Bij het White Pearl Resorts kunt u diverse activiteiten ondernemen tegen een meerprijs. De kust bij White Pearl Resorts nodigt uit om ontdekt te worden. U kunt de omgeving per kajak ontdekken of wellicht wilt u liever de onderwaterwereld van dichtbij meemaken. Met een ervaren duikinstructeur gaat u op pad en ontdekt u de prachtige koraalriffen en de tropische vissen. Ook kunt u de prachtige natuur te paard verkennen met een professionele gids. De baai bij het White Pearl Resorts is de thuishaven voor vele tuimelaars. Tijdens een boottocht heeft u de kans om kennis te maken met deze prachtige dieren.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658