Duin Deluxe Travel

Little Ongava, Ongava wildreservaat

Little Ongava is een kleinschalige safari lodge in het Ongava Wildreservaat, dat grenst aan het Etosha National Park in Namibië. Little Ongava is gebouwd op een heuvel en heeft een prachtig uitzicht over de eindeloze vlaktes en twee waterdrinkplaatsen, waar regelmatig wild komt drinken. Het Ongava Wildreservaat is een privé wildreservaat en is één van de weinige reservaten waar je zowel de witte als de zwarte neushoorn kunt spotten. Er zijn vier lodges in het wildreservaat gelegen. De exclusiviteit van het park, de uitstekende service en de slechts drie luxe suites maken Little Ongava tot een waar paradijs in de bush.

Accommodatie

Little Ongava bestaat uit drie luxe suites elk met een privé plungepool. De drie suites liggen hoog op een heuvel, zodat je vanuit alle ruimten een adembenemend uitzicht hebt over de uitgestrekte vlakten. De ruime suites hebben een aparte eetkamer en lounge. De ensuite badkamer beschikt over zowel een binnen als buiten douche en een bad met eveneens prachtig uitzicht op de bush en de drinkplaats aan de voorzijde van het kamp. Op de ruime veranda staat een loungebed waar je ook in de avond romantisch onder de sterrenhemel kunt slapen.

Faciliteiten van Little Ongava

Little Ongava is gebouwd op de top van een heuvel en vanuit de gehele lodge kan je genieten van het prachtige uitzicht. In de hoofdlodge van Little Ongava kan je ontspannen met een goed boek.

Culinair bij Little Ongava

In het restaurant van Little Ongava kan je genieten van de meest verrassende en typische Afrikaanse gerechten. De chef-kok bereid de maaltijden met zoveel mogelijk verse ingrediënten. Je kunt ook kiezen voor een privé diner in je eigen suite of op de veranda.

Activiteiten

De activiteiten rond Little Ongava bestaan onder andere uit safari’s in een open landrover onder begeleiding van een ervaren gids. Je maakt safari’s in het Ongava Wildreservaat, maar ook in het zuidelijke gedeelte van het Etosha National Park.
Ook heb je de mogelijkheid om een begeleide wandeling te maken om op zoek te gaan naar de witte en zwarte neushoorn. Onderweg krijg je uitleg over de prachtige flora en fauna. Tevens kan je het wild van dichtbij bekijken vanaf diverse schuilplaatsen in het Ongava Wildreservaat. De ideale manier om goede foto’s te nemen.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658