Duin Deluxe Travel

Onguma Tented Camp, Onguma Wildreservaat

Onguma Tented Camp is een kleinschalig tented camp in het Onguma Wildreservaat, grenzend in het oosten aan het Etosha National Park in Namibië. Het Onguma Wildreservaat is een privé wildreservaat van 20.000 hectare en is het leefgebied van onder andere leeuwen, nijlpaarden en neushoorns. In het reservaat zijn slechts vijf lodges gelegen, dus exclusieve safari’s zijn gewaarborgd. Onguma, wat in de lokale Herero taal “de plaats waar je niet weg wilt” betekent, biedt een exclusieve safari ervaring in prachtig ingerichte luxe tenten.

Accommodatie

Onguma Tented Camp bestaat uit zeven luxe safari tenten. Alle tenten zijn gebouwd op een verhoogd houten platform met een groot, deels overdekte, veranda. Vanuit de comfortabele fauteuils op de veranda heb je een prachtig uitzicht op diverse wilde dieren rond de waterdrinkplaats. De inrichting van de tenten heeft een moderne en warme uitstraling. Er is voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en lichte kleuren. Elke tent beschikt over een ensuite badkamer met bad en een buitendouche. Ook vanuit het bed kan je genieten van de prachtige sterrenhemel die de waterdrinkplaats verlicht.

Faciliteiten van Onguma Tented Camp

In het Onguma Tented Camp kan je relaxen bij het zwembad met ligstoelen en zitzakken of met een heerlijk drankje aan de bar. In de hoofdlodge kan je wegzakken in één van de comfortabele banken of zitzakken in de lounge. In de koude wintermaanden is het aangenaam opwarmen bij de grote openhaard onder het genot van een goed glas wijn.

Culinair bij Onguma Tented Camp

Het restaurant van Onguma Tented Camp biedt een brede selectie aan maaltijden. Voor het ontbijt heb je de keuze uit een buffet of een typisch Engels ontbijt. De lunch bestaat uit sandwiches, pasta’s en salades. ’s Avonds ontspan je tijdens een heerlijk viergangendiner, terwijl je uitkijkt op de waterdrinkplaats waar regelmatig giraffes, gnoes, zebra’s en leeuwen langskomen.

Activiteiten

In het Onguma Tented Camp kan je op safari gaan in een open landrover onder begeleiding van een ervaren gids. Je maakt safari’s in het Onguma Wildreservaat, maar ook in het oostelijke gedeelte van het Etosha National Park.
Ook bestaat de mogelijkheid om een begeleide wandeling te maken in het Onguma wildreservaat. In de Onkolo hide kan je de dieren aanschouwen op water niveau, een unieke ervaring.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658