Verzekeringen

Zorgeloos genieten van uw luxe Afrika reis

Reis- en Annuleringsverzekering

Op vakantie wil je onbezorgd kunnen genieten. Wij raden je aan om goed verzekerd op reis te gaan. Duin Deluxe Travel werkt samen met de Europeesche verzekeringen, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Wil je een verzekering afsluiten neem dan nu contact op met de reisspecialisten van Duin Deluxe Travel.
 

Reisverzekering Europeesche verzekeringen

Bagage, personenhulpverlening, buitengewone kosten, telecommunicatiekosten en schade aan logiesverblijven zitten in de basisdekking. Uitbreidingen voor een topdekking, geneeskundige kosten, ongevallen, sport, rechtsbijstand, geld, hulp & huur vervoermiddelen en extra sportuitrusting zijn mogelijk. De hoogte van de premie is afhankelijk van de door je gekozen dekking. Vraag onze reisspecialisten naar de mogelijkheden. 
 

Annuleringsverzekering Europeesche verzekeringen

Deze verzekering dekt de kosten van annulering tussen het moment van boeken en vertrek, maar ook de kosten van niet gebruikte vakantiedagen als je de reis opeens moet afbreken. Bovendien worden de kosten die ontstaan door vertraging bij aankomst en vertrek gedekt.