Panoramaroute Zuid-Afrika

De prachtige Panoramaroute ligt in het noordoosten van Mpumalanga in Zuid-Afrika en is een van de hoogtepunten van Zuid-Afrika. De Panoramaroute voert u langs watervallen, unieke vergezichten, kloven, valleien en passen. De naam Mpumalanga betekent in het Swazi “plaats waar de zon opkomt”.

Hoogtepunten Panoramaroute

Hoogtepunten van de Panoramaroute zijn de Bourke’s Luck Potholes, Gods’s Window, Three Rondavels en de Mac Mac watervallen. De Blyde River Canyon mag u absoluut niet missen. Het is een van de langste kloven van de wereld en heeft spectaculaire geologische vormen. Net voorbij de Blyde River Canyon treft u de Echo caves. In deze grotten treft u interessante rotsformaties en overblijfselen aan uit het Stenen tijdperk. Pilgrims’s Rest is een nationaal monument, waar u aan de verschillende gebouwen goed kunt zien dat dit vroeger een mijnwerkersdorpje was. Ook kunt u het museum bezoeken.

Activiteiten Panoramaroute

Houdt u van spanning en avontuur dan kunt u uw hart ophalen in deze omgeving. U kunt hier uitstekend raften, bungee jumpen, quad biken en abseilen. Wilt u het liever iets rustiger aan doen, dan kunt u ook prachtige wandelingen maken of een ballonvaart maken. Of geniet van een heerlijke picknick bij de Lisbon watervallen. Ook kunt u een dagexcursie naar het Krugerpark maken.

Accommodaties Panoramaroute

Duin Deluxe Travel heeft voor u een aantal bijzondere en kleinschalige guesthouses geselecteerd waar u in alle comfort kunt verblijven. Een van onze favoriete guesthouse is het Plumbago Guesthouse. De gastvrijheid en service zijn hier echt fantastisch.


Reizen Zuid-Afrika

Accommodaties

Hoogtepunten

Persoonlijk advies


de panoramaroute in Zuid Afrika

Wilt u meer informatie ontvangen over Panoramaroute Zuid Afrika?