In het kort

Luxe safari reizen op maat naar Malawi

Malawi, het warme hart van Afrika, is bekend om de authentieke dorpjes, de vriendelijke bevolking en de ongerepte wildparken.  De elf nationale parken en wildreservaten liggen verspreid door het land en bieden zeer afwisselende landschappen. Van savannes, bossen en valleien die door de Shire rivier worden doorkruist, tot een bergachtig gebied dat de bijnaam ‘het Zwitserland van Afrika’ heeft; het natuurschoon in Malawi is verbluffend. 

Er zijn uitstekende mogelijkheden om safari's te maken in Malawi. Zoek de vele olifanten vanuit de boot in het Liwonde National Park of maak bijzondere wandelsafari's in het Majete National Park. Verken het hoogstgelegen park Nyika te paard. Of combineer je Malawi reis met een safari in het South Luangwa National Park in Zambia. 

Wij helpen je graag bij het op maat samen stellen van een onvergetelijke safari reis door Malawi.  Vraag een reisvoorstel op maat aan of bekijk eerst onze voorbeeldreizen ter inspiratie.

Ter Inspiratie

Luxe safari reizen in Malawi

Luxe Malawi rondreis
Luxe Malawi rondreis
  • Overnacht onder de sterrenhemel in het Majete wildreservaat
  • Wandel tussen de theeplantages in de Thyolo regio.
  • Spot de Big 5 in het Liwonde National Park.
  • Verken het bounty eiland Likoma Island.
  • Overnacht in kleinschalige en bijzondere lodges.
Vanaf € 5.800,00
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658