Safari Zuid Afrika? Een spannend avontuur door de prachtige wildparken

Laat uw zintuigen ontwaken tijdens uw safari Zuid Afrika. Geniet van de prachtige uizichten, de heerlijke geuren en bijzondere geluiden. Duin Deluxe Travel verzorgt exclusieve Zuid – Afrika reizen waarbij uw zintuigen op scherp worden gezet. Zuid-Afrika staat voor avontuur, prachtige landschappen en veel Afrikaans wild. Of u nu voor de eerste keer Afrika bezoekt, of dat u weer terugkomt, er wacht altijd een nieuwe belevenis in het prachtige Zuid-Afrika. Reizen door de vele beschermde wildparken is een waar avontuur, waar u kans maakt om oog in oog te staan met ‘The Big Five’. Boek nu uw safari Zuid Afrika bij Duin Deluxe Travel.

Geniet van kleinschalige safari lodges in privé wildreservaten in Zuid-Afrika
Verblijf in kleinschalige lodges of luxe tented camps in een privé wildreservaat tijdens uw safari Zuid Afrika, zodat u op een exclusieve manier van uw safari kunt genieten. Wordt bijvoorbeeld wakker in de exclusieve Singita Boulders Lodge in het wildrijke Sabi Sands privé wildreservaat, dat onderdeel uitmaakt van het Krugerpark. Of maak kennis met het echte “Out in Africa” gevoel in Rattray’s on Mala Mala. Ervaar Afrika in haar puurste vorm tijdens de safari’s die u twee keer per dag onder begeleiding van een ervaren gids maakt in een open landrover. De avonturiers kunnen tijdens een wandelsafari zomaar oog in oog komen te staan met “The Big Five”. Of wat dacht u van een safari per boot in de Phinda Vlei Lodge. Voor een exclusieve safari; Zuid-Afrika heeft het allemaal!!

Een avontuurlijke gezinsvakantie naar Zuid-Afrika? Malariavrije safari Zuid Afrika voor het hele gezin!
U kunt ook een avontuurlijke safari Zuid Afrika met uw gezin ervaren. Uw gezinsvakantie in Zuid-Afrika wordt perfect verzorgd, waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen van uw kinderen. Tijdens een safari Zuid Afrika worden er voor de kinderen speciale activiteiten georganiseerd, zoals sporen trekken en jungle drives. Verblijf bijvoorbeeld in Jaci’s Safari Lodge of in Ant’s Nest voor een kindvriendelijke en malariavrije safari’s. Ook voor de ideale gezinsvakantie kunt u naar Zuid-Afrika reizen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Safari Zuid Afrika?