Ngorongoro Crater Lodge is gelegen aan de rand van de beroemde Ngorongoro-krater in de Ngorongoro Conservation Area in Tanzania. De Ngorongoro Crater Lodge is hoog gelegen en heeft een adembenemend uitzicht over de bijzondere krater. De architectuur van de lodge is zeer bijzonder en is op schitterende wijze geïntegreerd in de natuur. Laat je door jouw privé butler compleet in de watten leggen en geniet van alle luxe die deze bijzondere lodge te bieden heeft.

Accommodatie

De Ngorongoro Crater Lodge beschikt over drie kampen. In het North en South Camp zijn er elk 12 suites en het exclusieve Tree Camp beschikt over slechts zes suites.
De suites zijn gebouwd op palen in de stijl van traditionele Masai hutten. De ruime suites bieden allemaal een prachtig uitzicht op de Ngorongoro-krater. De suites zijn smaakvol ingericht met prachtige kroonluchters en veel Afrikaanse materialen in stijlvolle kleuren. Vanuit je Victoriaanse bad, dat regelmatig door jouw butler met rozenblaadjes wordt gevuld, heb je een adembenemend uitzicht op de krater. Ook kun je heerlijk relaxen op de privé veranda.

Faciliteiten van de Ngorongoro Crater Lodge

In de stijlvolle lounge kun je genieten van het prachtige uitzicht of een goed boek. De lounge is ingericht met handgemaakte kroonluchters en Perzische tapijten. Ook is de kans groot dat  je vanaf de veranda divers wild kunt spotten.

Culinair bij de Ngorongoro Crater Lodge

In het restaurant van de Ngorongoro Crater Lodge ervaar je een sfeervol en romantisch diner. Het restaurant is zeer stijlvol ingericht met prachtige kroonluchters, zilveren bestek en schitterende kristallen glazen. Hier proef je de heerlijke lokale en internationale gerechten, die bereid zijn door de chef-kok. Op koude dagen zorgt de openhaard voor een warme sfeer.

Activiteiten

Tijdens je unieke verblijf in de Ngorongoro Crater Lodge bezoek je dagelijks de prachtige Ngorongoro-krater en geniet je onderweg van een heerlijke picknick lunch. Ook heb je de mogelijkheid om met een ervaren gids een wandeling te maken langs de rand van de krater of om kennis maken met de traditionele Masai bevolking.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658