Chada Katavi is een kleinschalig tented camp in het ongerepte Katavi National Park in Tanzania. 20 jaar geleden landde Roland Purcell voor het eerst met zijn vliegtuig in het verlaten Katavi. Hij koos deze prachtige afgelegen locatie met schitterend uitzicht over de uitgestrekte vlaktes voor het unieke Chada Katavi. Ben jij op zoek naar een authentieke safari in een comfortabel tented camp, dan raden wij jou Chada Katavi ten zeerste aan.

Accommodatie

Chada Katavi beschikt over zes comfortabele safari tenten. De tenten zijn sfeervol en ruim ingericht in lichte kleuren met houten meubilair en Perzische tapijten. De schaduwrijke tenten van Chada Katavi zijn gelegen tussen een Tamarind-  en Acacia woud, dat veel vogels en wild aantrekt. In jouw tent met ensuite badkamer kun je genieten van een bucketshower, die op jouw verzoek met warm en koud water gevuld wordt. Voor je tent kun je relaxen in comfortabele stoelen, terwijl je je verwondert over het prachtige uitzicht en de rustgevende geluiden van de bush.

Faciliteiten van Chada Katavi

In de lounge in de hoofdtent van Chada Katavi geniet je in de comfortabele fauteuils van een goed boek en het prachtige uitzicht over de vlaktes.

Culinair bij Chada Katavi

De maaltijden bij Chada Katavi worden bereid door een uitstekende chef. Onder het genot van een kampvuur nuttig je gezellig met de andere gasten een aperitief voor het diner.  Bij goed weer wordt het diner geserveerd in de openlucht onder de sterrenhemel. Is het minder goed weer dan kun je dineren in de hoofdtent of genieten van een romantisch diner voor twee in de comfort van je eigen tent.

Activiteiten

Het Katavi National Park beschikt over grote hoeveelheden dieren die je slechts hoeft te delen met 650 andere reizigers per jaar! Katavi is zo afgelegen dat er nauwelijks toeristen komen en in combinatie met de kleinschaligheid van Chada Katavi ervaar je de meest bijzondere en exclusieve safari’s. Met een professionele gids ga je op safari. Ook heb je de mogelijkheid om een wandelsafari te maken. De echte avonturiers kunnen een nacht fly-campen, waarbij je onder begeleiding een nacht onder de sterrenhemel slaapt onder een klamboe.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658