Duin Deluxe Travel

Mnemba Island lodge is een kleinschalige luxe lodge gelegen op het privé eiland Mnemba voor de kust van Zanzibar in Tanzania. Mnemba Island Lodge is een tropisch “barefoot luxury” paradijs, waar alleen jij en de overige gasten van Mnemba gebruik van mogen maken. De romantische setting, exclusiviteit en luxe zijn redenen genoeg om de ongeëvenaarde schoonheid van dit paradijselijke eiland te ontdekken.

Accommodatie

De tien banda’s van Mnemba Island lodge zijn direct aan het strand gelegen en bieden volop privacy. Elke banda is gebouwd van lokale materialen zoals hout en palmbladeren. De ensuite banda’s zijn comfortabel ingericht met handgemaakte meubels en lokale handwerken. Voor jouw banda, direct aan het strand, beschik je over een privé sala, waar je in alle privacy op de Zanzibari ligbedden kunt genieten van de zon. Ook kun je op je privé veranda genieten van een prachtige zonsondergang.

Faciliteiten van Mnemba Island Lodge

In de open lounge van de Mnemba Island Lodge zak je heerlijk weg in de sofa’s met kleurrijke kussens. Bij de bar bestel je een verfrissende cocktail en geniet je van het prachtige uitzicht of lees je een goed boek uit de kleine bibliotheek.

Culinair bij Mnemba Island Lodge

De maaltijden bij de Mnemba Island Lodge zijn culinaire hoogstandjes. De chef bereidt elke dag weer een verrassende, tropische maaltijd voor jouw reisgezelschap. De verse ingrediënten worden met kano’s vanaf het vasteland van Zanzibar dagelijks geleverd.
De maaltijden worden bij goed weer op het strand geserveerd onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Activiteiten

Tijdens je verblijf in Mnemba island Lodge kun je de prachtige onderwaterwereld ontdekken. De koraalriffen rondom Mnemba Island behoren tot de mooiste duikplekken ter wereld. Twee duiken per dag zijn inbegrepen, mits je jouw Padi hebt. Uiteraard bestaat hier  ook de mogelijkheid om te snorkelen en de prachtige onderwaterwereld te bewonderen. Voor de kust kun je ook windsurfen, kajakken en vliegvissen. Wellicht kies je ervoor om tegen een meerprijs een duikcursus te volgen, een bezoek te brengen aan Zanzibar of om te gaan diepzeevissen. 

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658