Next Paradise Boutique Resort is een kleinschalig boutique hotel aan de noordoostkust van Zanzibar, het tropische eiland van Tanzania. Het boutique resort ligt direct aan het witte zandstrand en de Indische Oceaan. Het koraalrif ligt op slechts 1 kilometer, waar je de vele vissen kunt aanschouwen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om je verblijf in Next Paradise onvergetelijk te maken.

Accommodatie

Next Paradise Boutique Resort beschikt over slechts 27 kamers. De kamers zijn comfortabel ingericht in Zanzibar stijl met prachtige houten meubels. De meeste kamers beschikken over een veranda met uitzicht op het zwembad of op de Indische Oceaan, andere bevinden zich in de privacy en rust van de groene tropische tuin. De kamers zijn individueel ingericht en verschillen van afmeting. Alle kamers bieden je privacy, luxe en comfort. De ruime honeymoon suite en Villa Marina beschikken zelfs over een privé zwembad.

Faciliteiten van Next Paradise Boutique Resort

In één van de twee zwembaden kun je heerlijk afkoelen of genieten van de zon op de omringende ligbedden. Uiteraard kun je ook heerlijk zwemmen in zee, maar houd rekening met de getijden. In de lounge bestaat de mogelijkheid om diverse spelletjes te spelen of om te genieten van een goed boek. Wil je helemaal ontspannen, dan raden wij een massage in de buitenlucht aan.

Culinair bij Next Paradise Boutique Resort

De maaltijden bij Next Paradise Boutique Resort zijn van hoogstaande kwaliteit. Je begint de dag met een heerlijk ontbijt met verse broodjes en sappen. De Italiaanse chef kok verrast je elke dag weer met een heerlijk viergangen diner bestaande uit verse visgerechten of Europese gerechten met lokale ingrediënten.

Activiteiten

Vanuit Next Paradise Boutique Resort worden diverse activiteiten aangeboden.
Voor de kust kun je windsurfen, kajakken of een boottocht maken. Tegen een meerprijs bestaat ook de mogelijkheid om een duikcursus te volgen, een bezoek te brengen aan Stone Town of te gaan snorkelen bij Mnemba Island.

 

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658