Kusini Camp is een kleinschalig luxe tented camp en is gelegen in het zuiden van het Serengeti National Park in Tanzania. Dankzij de hoge ligging heb je vanuit Kusini Camp een prachtig uitzicht over de vlakten van de Serengeti. Een deel van de charme van Kusini Camp is de afgelegen locatie in het Serengeti National Park rondom de vele kopjes. Sanctuary Kusini Camp ligt op de route van de wereldberoemde jaarlijkse migratie, die hier ongeveer van januari tot maart te aanschouwen is.

Accommodatie

Sanctuary Kusini Camp beschikt over twaalf luxe tenten die rond de kopjes ( granieten rotsblokken) gelegen zijn. De tenten liggen in de schaduw van de acaciabomen en hebben allemaal een prachtig uitzicht over de Serengeti. De tenten zijn smaakvol ingericht met hardhouten meubels en voorzien van een privé ensuite badkamer. 's Avonds kun je op de houten veranda heerlijk ontspannen en genieten van de fenomenale Afrikaanse sterrenhemel. In Kusini Camp heb je een privé butler tot je beschikking die jou compleet in de watten legt.

Faciliteiten van Kusini Camp

Kusini Camp heeft een authentieke uitstraling, maar biedt alle faciliteiten van een luxe hotel. De hoofd lodge van Kusini Camp beschikt over een ruime lounge, waar je helemaal tot rust kan komen of kunt genieten van een boek uit de kleine bibliotheek. Ook tref je hier een intiem dinergedeelte en een ruime veranda.

Culinair bij Kusini Camp

Twee belangrijke kenmerken van Kusini Camp zijn de uitstekende service en de culinaire gerechten. De maaltijden worden op diverse locaties geserveerd en zijn van hoogstaande kwaliteit. Terwijl je geniet van een ontbijt in de bush, een picknick lunch tijdens de safari of een diner op de top van een granieten kopje verwonder je je over het schitterende uitzicht. Vóór het diner wordt iedere avond een kampvuur aangestoken en geniet je van een aperitief en kennismaking met jouw medereizigers.

Activiteiten

Tijdens je verblijf in Kusini Camp ga je onder begeleiding van een ervaren gids op safari op zoek naar het wild. Kusini Camp staat bekend om haar uitstekende cheetah en luipaard waarnemingen. Sanctuary Kusini Camp heeft een speciaal cheetah project opgezet, zodat je de mogelijkheid hebt om met een gids alles te leren over deze bijzondere dieren.
Een cultureel bezoek aan het nabijgelegen Masai dorp behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dit biedt je de kans een kijkje te nemen in het dagelijks leven van dit kleurrijke volk.
De meeste reizigers komen naar Afrika voor de prachtige natuur, maar vergeet de prachtige Afrikaanse sterrenhemel niet. Laat je aan het begin van de avond de weg wijzen door je gids in het indrukwekkende sterrenstelsel en verdwaal in de twinkelingen die je miljoenen jaren terug brengen in de tijd.
Tegen een meerprijs ervaar je een ballonsafari over de Serengeti. Laat je meevoeren in een anderhalf durende reis over de vlakte en bekijk alle dieren vanuit een compleet ander perspectief.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658