Verzekeringen: zorgeloos genieten van uw luxe Afrika reis

Reis- en Annuleringsverzekering
Op vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Wij raden u aan om goed verzekerd op reis te gaan. Duin Deluxe Travel werkt samen met de Europeesche verzekeringen, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Wilt u een verzekering afsluiten neem dan nu contact op met de reisspecialisten van Duin Deluxe Travel.

Reisverzekering Europeesche verzekeringen
Bagage, personenhulpverlening, buitengewone kosten, telecommunicatiekosten en schade aan logiesverblijven zitten in de basisdekking. Uitbreidingen voor een topdekking, geneeskundige kosten, ongevallen, sport, rechtsbijstand, geld, hulp & huur vervoermiddelen en extra sportuitrusting zijn mogelijk.
De hoogte van de premie is afhankelijk van de door u gekozen dekking. Vraag onze reisspecialisten om de mogelijkheden. Download hier de uitgebreide voorwaarden van de kortlopende reisverzekering.
Annuleringsverzekering Europeesche verzekeringen
Deze verzekering dekt de kosten van annulering tussen het moment van boeken en vertrek, maar ook de kosten van niet gebruikte vakantiedagen als u uw reis opeens moet afbreken. Bovendien worden de kosten die ontstaan door vertraging bij aankomst en vertrek gedekt.
De premie bedraagt 5,5% van uw reissom. Bij de uitbreiding waarnemer betaalt u 1% extra per waarnemer. De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en poliskosten is 9,7% assurantiebelasting verschuldigd.
Het mogelijk om een annulerings garantie verzekering af te sluiten. Als u uw vakantie tijdens uw reis moet afbreken dan krijgt u uw volledige reissom (minus de verzekeringspremie) uitgekeerd. In een reguliere annuleringsverzekering krijgt u alleen een vergoeding van de niet genoten vakantiedagen. De annuleringsreden moet wel onder de dekking vallen. U betaalt hiervoor 1% extra premie.
Download hier de uitgebreide voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering.
Wilt u meer informatie ontvangen over Verzekeringen?