Werkwijze Duin Deluxe Travel

Informatie en inspiratie
Duin Deluxe Travel doet er alles aan om u zo uitvoerig mogelijk te informeren over uw vakantiebestemming. Op onze website vindt u algemene informatie over de landen, een aantal reissuggesties en accommodaties ter inspiratie. Indien gewenst kunt u ook een aantal brochures opvragen van de door uw gewenste bestemming.

Persoonlijk advies
Bij Duin Deluxe Travel bent u zelf de regisseur. Samen met onze ervaren reisspecialisten bespreekt u uw wensen, want voor een bijzondere reis op maat is een deskundig advies nodig. De reisspecialisten komen graag bij u thuis om de reis te bespreken. Dit is ook in het weekend of in de avonduren mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons op kantoor een afspraak te maken. Indien u minder tijd heeft is een telefonische afspraak ook mogelijk.  Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Reisvoorstel
Na het bespreken van uw reiswensen gaan de reisspecialisten van Duin Deluxe Travel een uitgebreid vrijblijvend voorstel uitwerken. Wij sturen u het voorstel per post op met een aantal brochures, zodat u al helemaal in de sfeer van het land komt. Het reisvoorstel wordt wederom uitvoerig met u besproken en desgewenst kunnen er aanpassingen gemaakt worden. Indien alles naar wens is kunt u de reis bij ons boeken. Duin Deluxe Travel is aangesloten bij de SGR, zodat u ook zekerheid heeft.

De reis kan beginnen
Voor aanvang van de reis zullen wij u een uitgebreid informatiepakket sturen met brochures en reisboeken. Indien gewenst kunnen wij de reis nogmaals helemaal met u doorlopen en de laatste vragen beantwoorden. Bij aankomst op uw bestemming wordt u verwelkomd door een lokale vertegenwoordiger van Duin Deluxe Travel, die tijdens de reis uw aanspreekpunt is. Uiteraard kunt u ons ook 24 uur per dag bereiken.

Weer thuis
Uiteraard zijn wij benieuwd naar uw ervaringen en zullen bij thuiskomst contact met u opnemen om de reis te bespreken.

Wilt u meer informatie ontvangen over Werkwijze?