Wie zijn wij? Duin Deluxe Travel
Graag willen wij u kennis laten maken met Duin Deluxe Travel. Eigenaresse Petra van Duin heeft met haar ruim 20 jaar reis- en werkervaring in Afrika de reisorganisatie Duin Deluxe Travel opgericht. Het is de grootste passie voor haar en haar team om voor u een droomreis op maat samen te stellen naar het prachtige continent Afrika.

Kennis van Afrika
De bestemmingen van Duin Deluxe Travel worden door Petra en haar team regelmatig en uitvoerig bezocht. Er zal alles aan gedaan worden om er voor te zorgen dat u op de meest bijzondere locaties zult verblijven in unieke kleinschalige accommodaties. Zo bezochten zij onder andere de ongerepte Mahale Mountains aan Lake Tanganyka in Tanzania, sliepen zij onder de sterrenhemel in Kenia, maakten zij een ballonvaart over de zandduinen in Namibiƫ en zwommen zij aan de rand van de Victoria Watervallen in Zambia.

Individuele reizen op maat
Duin Deluxe Travel verkoopt bijzondere reizen op maat naar Afrika. Door middel van een uitgebreid advies gesprek bij u thuis of op ons kantoor wordt de reis van uw dromen samengesteld. De reizen van Duin Deluxe Travel zijn gericht op comfort, authenticiteit en op bijzondere ervaringen. De accommodaties zijn veelal kleinschalig en er wordt altijd gezocht naar plaatsen die nog niet of nauwelijks ontdekt zijn door het massatoerisme.

Persoonlijke service
Bij Duin Deluxe Travel staat persoonlijk contact centraal. Persoonlijk contact met u, maar ook tussen u en de lokale bevolking. Door de uitgebreide ervaring zullen Petra en haar team u uitstekend kunnen informeren om zo uw droomreis waar te maken.

Wilt u meer informatie ontvangen over Wie zijn wij?