Duin Deluxe Travel

Het sfeervolle Chongwe River Camp bevindt zich op een uitstekende locatie aan de Zambezi Rivier en de Chongwe Rivier net buiten het Lower Zambezi National Park. Er leven ontzettend veel olifanten in dit wildrijke gebied en door het ontbreken van de omheining in het kamp zou het zomaar kunnen dat er opeens een olifant voorbij loopt, terwijl je geniet van een drankje voor je tent.

Accommodatie

Het Chongwe River Camp beschikt over negen rietgedekte safaritenten. Elke tent biedt uitzicht op de rivier, heeft een eigen veranda en een ruime en-suite badkamer in de open lucht, voorzien van toilet, wastafel en douche.

De Cassia Suite is zeer geschikt voor romantische overnachtingen of voor honeymooners. Deze prachtige tent beschikt over veel privacy, een adembenemend uitzicht over de Zambezi en Chongwe rivier en is ruim opgezet. Een privé lounge- en eetgedeelte voor een romantisch diner voor twee, een plungepool en een vuurplaats behoren tot de faciliteiten van de Cassia Suite.

De Albida suite is een privé suite met twee slaapkamers. Deze tent is geschikt voor gezinnen en biedt privacy en een prachtig uitzicht. Op de privé veranda van de suite geniet je met een drankje van het uitzicht. De Albida suite heeft een buitendouche. Douchen onder de Afrikaanse zon met de geluiden van de bush om je heen, is een ervaring om nooit te vergeten.

 

Faciliteiten van Chongwe River Camp

Chongwe River camp heeft een klein zwembad waar je de nodige verkoeling kunt vinden. Daarnaast kun je op de veranda rustig een boekje lezen of genieten van een drankje.

 

Culinair bij Chongwe River Camp

De chef bereidt de lekkerste maaltijden die onder de sterrenhemel genuttigd worden. In de morgen staat een uitgebreid buffet voor je klaar en geniet je van het uitzicht op de rivier.

Na het diner kun je bij het kampvuur verhalen delen met andere gasten.

 

Activiteiten

Rondom het Chongwe River Camp is er genoeg te beleven. Tijdens game drives die zowel 's ochtends als in de namiddag plaatsvinden, kun je genoeg wild spotten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een wandelsafari, boottocht of een kanotocht te maken. Ook vissen, op onder andere ‘tigerfish’, behoort tot de mogelijkheden. Alle activiteiten zullen plaatsvinden onder de begeleiding van een ervaren gids. Mocht je meer willen leren over de cultuur, dan kun je in overleg ook een bezoek brengen aan een dorp in de buurt.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658