Andbeyond Homestead, Phinda Private Game Reserve

Andbeyond Homestead is een exclusieve safari villa in het Phinda Private Game Reserve in Zuid- Afrika. De luxe safari villa ligt aan de rand van de zandduinen en ligt verscholen in de prachtige natuur. Het Phinda Private Game Reserve is een privé wildreservaat van 23000 hectare en bestaat uit zeven verschillende ecosystemen. De omgeving van de andBeyond Phinda Homestead vormt de ideale leefomgeving voor cheeta’s en ook wordt regelmatig de zeldzame zwarte neushoorn gesignaleerd. The Homestead is een exclusieve lodge, ideaal voor families en vriendengroepen. Met een privé chef-kok, butler en ranger krijg je eerste klas service en aandacht.

Accommodatie

The Homestead bestaat uit vier ruime en luxueuze suites. Het interieur is een mix van moderne architectuur, Afrikaans design en een vleugje retro. De uit zandsteen, hout en riet opgebouwde suites beschikken over uniek grote schuifdeuren waardoor je optimaal kunt genieten van het uitzicht op de omliggende Afrikaanse bushvelden. Je ochtend safari lijkt gelijk te beginnen zodra je je ogen opent na een heerlijke nacht gevuld met de geluiden van de bush. Alle suites hebben een ruime ensuite badkamer met binnen en buitendouche. De badkamer is van de slaapkamer gescheiden met een glazen schuifdeur.
 

Faciliteiten van andBeyond Homestead

The Homestead van Phinda beschikt over een open keuken, een eetkamer en een comfortabele woonkamer die uitkomen op een groot houten dek. Hier kun je in de comfortabele sofa’s genieten van een prachtig uitzicht. De buiten boma is sfeervol verlicht door tientallen lantaarns en is een ideale plek om te dineren of lekker te loungen rond het haardvuur. ’s Middags kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad of lekker ontspannen op één van de ligstoelen. Voor wat inspanning kun je terecht in de fitnessruimte met een fenomenaal uitzicht op de bush.
 

Culinair bij The Homestead

De catering van andBeyond Homestead wordt geheel naar je wensen ingevuld; je kunt genieten van maaltijden waar en wanneer je wilt. Een intieme keuken zorgt voor interactieve diners en de privé chef-kok bereidt de heerlijkste pan Afrikaanse maaltijden. De maaltijden worden buiten op het terras geserveerd, rond een ruime ronde tafel, of binnen in de eetkamer. Ook kun je kiezen voor een heerlijke picknick lunch.
 

Activiteiten

Andbeyond Homestead ligt in een weelderige groene omgeving dat zeven verschillende ecosystemen bevat; een prachtig tapijt van grasland-, wetland en bos, afgewisseld met bergketens, rivieren en moerassen. Phinda is een unieke plek waar je op één dag olifanten en walvissen kunt zien. Je kunt diverse game drives maken in een 4×4 voertuig of kiezen voor begeleide wandelingen. Uniek zijn de boottochten in het Phinda wildreservaat en ook kun je op de Mzinene rivier kanoën. Vogelliefhebbers genieten van 415 verschillende vogelsoorten in het reservaat. Aan de nabijgelegen Maputaland kust bestaat de mogelijkheid om tegen een meerprijs diverse water activiteiten ondernemen zoals kanoën, diepzeevissen, snorkelen en duiken.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658