Emily Moon River Lodge

Emily Moon River Lodge is een kleinschalige lodge aan de oevers van de Bitou rivier in Plettenberg Bay in Zuid-Afrika. De lodge beschikt over prachtige suites en je kunt hier heerlijke culinaire maaltijden van hoogstaand niveau verwachten. In de Emily Moon River Lodge geniet je van de rust en sereniteit, die de prachtige natuur rondom de lodge te bieden heeft.

Accommodatie

Emily Moon River Lodge beschikt over acht luxe suites waarvan één familiesuite. Elke, in modern Afrikaanse stijl ontworpen, suite is een lodge op zichzelf. Elke uniek ontworpen lodge beschikt over een eigen woonkamer, openhaard en privé dek. Vanaf het houten dek heb je een adembenemend uitzicht. De suites beschikken over een ruime badkamer en een buitendouche.
Emily Moon River Lodge heeft ook een prachtige bruidssuite. Vanuit een zacht leren bank kun je hier genieten van een prachtig uitzicht op de kronkelende rivier de Bitou en van spectaculaire zonsondergangen.
Emily Moon River Lodge heeft tevens een schitterende villa. Een uniek en mooi huis gelegen op een groot stuk grond aan de Piesang rivier. De villa beschikt over een privé zwembad, boma met binnen- en buitengedeelte, vijf slaapkamers en drie badkamers en is geschikt voor tien personen.
 

Faciliteiten van Emily Moon River Lodge

In de tuin van Emily Moon River Lodge ligt het zwembad met ligstoelen. Hier vind je ook een buitenhaard; de ideale plek om verhalen te delen na een intensieve dag of om op te warmen op koele winteravonden.
 

Culinair bij Emily Moon River Lodge

In Emily’s, het restaurant van Emily Moon River Lodge wordt ’s ochtends het ontbijt geserveerd. De ervaren chef kok bereidt een gevarieerd menu voor het diner of zorgt voor een leuke lunch rond het zwembad. De barman bereidt een heerlijke cocktail ’s avonds terwijl je geniet van een prachtige zonsondergang. De Emily Moon River Lodge heeft een kleine sushi bar, waar je kunt genieten van de beste sushi van Plettenberg Bay.
 

Ontdek Plettenberg en omgeving

Vanuit Emily Moon River Lodge kun je veel verschillende activiteiten ondernemen. Zo kun je een kanotocht maken over de Bitou rivier, de thuisbasis van tal van watervogels. Of misschien kies je voor mountainbike tocht in het gebied rondom de lodge of door de nabijgelegen bospaden.
De Emily Moon River Lodge ligt dicht bij prachtige stranden, winkels, golfbanen en restaurants en is gunstig gelegen dichtbij de Garden Route. Het vriendelijke personeel van Emily Moon River Lodge geeft je graag adviezen over activiteiten in en rond Plettenberg Bay.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658