Duin Deluxe Travel

Gryphon House

Gryphon House is een exclusieve villa in het mondaine Camps Bay in Zuid-Afrika. De villa is gelegen aan de voet van de Tafelberg met uitzicht op het strand van Camps Bay en Lions Head. De luxe en elegante drie slaapkamer villa is zeer geschikt voor gezinnen of kleine reisgezelschappen.
In Gryphon House is aan elk detail gedacht, het is één van de meest luxe villa’s van Kaapstad. Zelfs de meest verwende reizigers zullen in deze luxe villa niets te kort komen.

Accommodatie

Het eerste dat opvalt bij het betreden van Gryphon House is de inrichting; elegant en stijlvol. Afrikaanse kunstobjecten zorgen voor een warme en ontspannen sfeer in de villa. Gryphon House beschikt over drie prachtige slaapkamers, die tot in de kleinste details zijn ingericht. De ruime master bedroom beschikt over een ensuite badkamer met een royaal vrijstaand stenen bad. Ook de andere twee slaapkamers zijn zeer comfortabel ingericht met ensuite badkamers.
 

Faciliteiten van Gryphon House

Gryphon House heeft twee lounge ruimtes; één binnen in de villa met een grote openhaard en een prachtig uitzicht op de oceaan. Deze lounge komt uit op de veranda: een outdoor woongedeelte voor de warme zomeravonden met een eethoek voorzien van modern meubilair. Dit gedeelte kan met luiken worden beschut tegen de wind en de schittering van een zonsondergang. De veranda leidt naar een prachtige tuin en een groot zwembad. De paradijselijke tuin is bijzonder fraai aangelegd en zorgvuldig onderhouden. Er is een watervalletje en er staan uitnodigende ligbedden klaar. Ideaal om te genieten van de zon of om heerlijk te luieren met een goed boek aan het eind van de dag.
 

Culinair bij Gryphon House

Bereid zelf een heerlijke maaltijd in de compleet uitgeruste keuken van Gryphon House of ontdek één van de vele restaurants in de omgeving van Kaapstad. Tegen een meerprijs kan ook een privé chef kok geregeld worden, die de boodschappen doet en de door jou gewenste maaltijden bereidt.
 

Ontdek Kaapstad en omgeving

Vanuit Gryphon House kun je het gezellige Camps Bay ontdekken met de vele restaurants en winkeltjes, maar ook kun je heerlijk op het strand genieten. De Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en de Waterfront zijn ook dichtbij.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658