Kwandwe Great Fish River Lodge

Kwandwe Great Fish River Lodge is gelegen in het Kwandwe Private Game Reservaat in de Oost-Kaap in Zuid-Afrika. Deze luxe malaria-vrije safari lodge ligt aan de steile, groene oevers van de Great Fish River, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de omliggende heuvels. Kwandwe Private Game Reserve is een beschermd wildreservaat van ongeveer 25000 hectare, waar onder andere de Big 5 aanwezig is. Tijdens je verblijf in Kwandwe Great Fish River Lodge kun je genieten van bijzondere safari’s, fine dining, romantiek en uitstekende service.

Accommodatie

Kwandwe Great Fish River Lodge beschikt over negen luxe suites. De suites zijn stijlvol ingericht in koloniaalse stijl met Afrikaanse details. De suites liggen ver van elkaar, zodat optimale privacy gewaarborgd is. Op je ruime veranda kun je ontspannen op de ligstoelen in de zon en verkoeling vind je in je privé plungepool. De badkamer heeft een Victoriaans bad en er is zowel een binnen- als buitendouche met uitzicht op de ongerepte natuur.
 

Faciliteiten van Kwandwe Great Fish River Lodge

De hoofdlodge van Kwandwe Great Fish River Lodge heeft een ruime lounge met een grote openhaard en indrukwekkende kroonluchters. Vanaf de veranda heb je een spectaculair uitzicht op het landschap en kun je de antilopen aan de horizon aanschouwen of genieten van de prachtige flora en fauna aan de oevers van de Great Fish River. ’s Avonds kun je heerlijk ontspannen rond een van de vuren in de boma. In de souvenirwinkel bij de receptie kun je leuke Afrikaanse souvenirs aanschaffen.
 

Culinair bij Kwandwe Great Fish River Lodge

Kwandwe Great Fish River Lodge beschikt over uitstekende chef koks, die heerlijke pan-Afrikaanse gerechten en Europese gerechten met een Afrikaans tintje serveren. De maaltijden worden op je privé terras, bij kaarslicht in de eetkamer of in de boma onder de prachtige sterrenhemel geserveerd. Of wat dacht je van een romantisch ontbijt of diner in de bush. Alles is mogelijk in Kwandwe Great Fish River Lodge.
 

Spa & Wellness bij Great Fish River Lodge

In de Great Fish River Lodge kun je na een inspannende safari genieten van een ontspannende massage in je suite door een ervaren therapeute.
 

Activiteiten

Kwandwe Great Fish River Lodge biedt je verschillende type safari’s aan. Met een ervaren gids ga je in een open landrover op safari op zoek naar de Big 5. Onlangs heeft Kwandwe de boottochten geïntroduceerd. Tijdens een boottocht kun je de prachtige waterdieren aanschouwen en genieten van een heerlijk drankje bij zonsondergang. Ook kun je onder begeleiding van ervaren gidsen een wandeling maken, waarbij je uitleg krijgt over de flora en fauna. Een bezoek aan het Mgcamabele Community Centre behoort ook tot de mogelijkheden.

Kwandwe Private Game Reservaat is de thuishaven van een groot aantal unieke en interessante dieren. Kwandwe biedt enkele van de meest prachtige cheeta waarnemingen in Afrika en is ook de thuisbasis van de zwarte neushoorn, een van de meest bedreigde grote dieren ter wereld. Kwandwe betekent in het Xhosa “plaats van de Blue Crane”, een zeer bedreigde nationale vogel van Zuid-Afrika. Het reservaat is de thuisbasis van een populatie van deze zeldzame vogels.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658