Duin Deluxe Travel

Ocean Eleven is een luxe guesthouse in de kustplaats Hermanus in Zuid-Afrika. Het kleinschalige guesthouse is gebouwd op de rotsen en heeft een prachtig uitzicht op Walker Bay. Met een beetje geluk kun je de walvissen observeren vanuit je luxe kamer of vanaf de veranda. Ocean Eleven staat voor comfort, service en kwaliteit.

Accommodatie

Ocean Eleven is gebouwd in originele koloniaalse architectuur. Je treft in het kleinschalige guesthouse hoge plafonds, grote ramen en oude teak vloeren. Ocean Eleven heeft tien prachtig ingerichte kamers; waarvan drie standaard kamers, vijf deluxe kamers en twee suites, waarvan één als Honeymoon Suite gebruikt wordt. De comfortabele kamers zijn ruim en in lichte kleuren ingericht met prachtige meubels. Alle kamers hebben een moderne ensuite badkamer. De openslaande deuren leiden je naar de fraai aangelegde tuin of het zwembad.
 

Faciliteiten van Ocean Eleven

Ocean Eleven beschikt over een zwembad met ligbedden, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het schitterende uitzicht. In de lounge kun je op koude avonden in de comfortabele sofa’s opwarmen bij de openhaard en kennis maken met medereizigers.
 

Culinair bij Ocean Eleven

Je kunt ontbijten op de veranda die aan het zwembad grenst. Zo kun je de dag beginnen met een heerlijke maaltijd terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de baai. In de nabije omgeving van Hermanus vind je verschillende restaurants waar je ‘s avonds kunt dineren. Via de prachtige kustlijn wandel je naar Hermanus en kun je genieten van het schitterende uitzicht.
 

Ontdek Hermanus en omgeving

Hermanus heeft veel te bieden, zoals ongerepte stranden, charmante winkeltjes, diverse restaurants, en ongerepte natuurgebieden. Je kunt zeekajakken, paragliden of duiken naar de grote witte haai. Voor golfliefhebbers is er de Hermanus golfclub of de nabijgelegen Arabelle golfbaan. Hermanus, met zijn beruchte kliffen wordt omschreven als één van de beste plaatsen ter wereld om de Southern Right walvissen te spotten. Tussen juni en november is de kans groot dat je tussen de beschutte baaien deze walvis aantreft.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658