Ocean View House

Ocean View House is een kleinschalig boutique hotel in Kaapstad aan de voet van de Tafelberg in Zuid-Afrika. Ocean View house is gelegen tussen Camps Bay en Bakoven en biedt een schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan en de 12 apostelen.
Ocean View House biedt de luxe van een hotel met de warme gastvrijheid en de persoonlijke service van een kleinschalig guesthouse.

Accommodatie

Ocean View House beschikt over zeventien individueel ingerichte kamers en suites.
Je kunt genieten van de Koninklijke inrichting van de Royal Suites, de Afrikaanse stijl van de Milkwood Suites, de Garden Suite met privé tuin of het panoramisch uitzicht op de oceaan en het natuurgebied rond Ocean View House vanuit de Panorama Suite. Daarnaast beschikt Ocean View House nog over twee Pooldeck kamers die direct toegang bieden tot het zwembad. Alle luxe kamers en suites hebben zeezicht met een adembenemend uitzicht op de Atlantische oceaan.
 

Faciliteiten van Ocean View House

Ocean View House is omringd door prachtige tuinen met een grote verscheidenheid aan tropische vogels en vele kleurrijke vlinders. De meer dan 200-jaar oude Milkwood bomen geven de tuinen een unieke sfeer en vele schaduwrijke plekken in de warme Zuid-Afrikaanse zomermaanden. Voor verkoeling kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad of ontspannen op de omringende ligbedden.
 

Culinair bij Ocean View House

Begin je dag met een continentaal ontbijtbuffet of een traditioneel Engels ontbijt in het charmante restaurant of bij goed weer op het terras met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Kaapstad is de perfecte plek voor een picknick. Bestel in Ocean View House je eigen picknickmand en geniet van de heerlijke lunch op bijvoorbeeld de top van de Tafelberg of bij een afgelegen baai.
 

Ontdek Kaapstad en omgeving

Ocean View House wordt gerund door de Duitse Katrin Ludik, wiens vader het boutique hotel bijna 20 jaar geleden opende. Dat maakt Ocean View House een waar familiebedrijf, waar ook Katrins echtgenoot – Lambert Ludik – in betrokken is. Zowel Lambert als Katrins vader zijn geregistreerde tourguides in de Westkaap, wat het voor gasten zeer aantrekkelijk maakt om een van de privé Ocean View-tours te boeken. Zo kun je in de omgeving prachtig wandelen, de Tafelberg of Robben eiland bezoeken. Dit natuurgebied met een grote hoeveelheid vogels, is vooral beroemd als voormalig gevangenis waar Nelson Mandela 27 jaar lang gevangen zat.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658