Duin Deluxe Travel

Pitse Lodge

Pitse Lodge is een luxe kleinschalige safari lodge in het malariavrije Welgevonden wildreservaat in Zuid-Afrika, waar de Big 5 rondloopt. Vanuit de lodge heb je een spectaculair uitzicht over de weids uitgestrekte graslanden, ook wel de kleine Serengeti genoemd. Je kunt met maximaal tien personen exclusief gebruik maken van de lodge. Hierdoor is Pitse Lodge ideaal voor families met kinderen of kleine reisgezelschappen en biedt het een persoonlijk, ontspannen en chique verblijf in de wildernis. De Pitse lodge is eigendom van de bekende Fentener van Vlissingen familie.

Accommodatie

Pitse Lodge bestaat uit vijf stijlvol ingerichte luxe villa’s. Drie van de villa’s zijn vrijstaand, elk met een luxe ensuite badkamer en een buitendouche. De andere twee villa’s zijn met elkaar verbonden door een entreehal en hierdoor ideaal voor gezinnen met kinderen. De sfeervolle, uit steen opgebouwde villa’s met rieten dak beschikken over een panorama dek met een prachtig uitzicht over de open vlaktes waar regelmatig wild te zien is.
 

Faciliteiten van Pitse Lodge

In de hoofdlodge van de Pitse Lodge kun je heerlijk in de lounge genieten van het prachtige uitzicht. In de lounge kun je een goed boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen, terwijl er voor de kleine kinderen diverse dvd’s aanwezig zijn. Op de ruime veranda geniet je in alle rust van het passerende wild. Voor verkoeling kun je terecht in het zwembad of heerlijk relaxen op de ligstoelen.
 

Culinair bij Pitse Lodge

De ervaren chef kok van de Pitse Lodge bereidt uitstekende pan-Afrikaanse gerechten. Je geniet van maaltijden gemaakt met verse producten, biologische kruiden en groenten uit eigen tuin in de buiten boma of op het dek van lounge terwijl je je verwondert over het prachtige uitzicht over de open vlakten. Je gastvrouw Christie en gids Haydn zullen je compleet in de watten leggen.
 

Activiteiten

De safari’s worden geheel afgestemd op je persoonlijke wensen. In overleg met gids Haydn kun je dagelijks en op elk moment van de dag gamedrives maken of genieten van een heerlijke picknick op de vlakten. Naast de Big Five, bestaat de kans de witte neushoorn of een aantal bijzondere vogels in de buurt te spotten.

Het schitterende 3000 hectare landgoed Sterkfontein is ook eigendom van Pitse Lodge. In dit ongerepte bushland loopt veel wild, maar zijn de Big 5 dieren niet aanwezig. Dit geeft je de mogelijkheid om uitdagende mountainbike tochten of rustgevende wandelingen te maken waarbij je oog in oog kan komen te staan met onder andere giraffen en zebra's. Of misschien kies je ervoor om hier te gaan vissen of vogels te spotten. Je gids bespreekt elke dag je wensen om zo van elke dag een ervaring om nooit te vergeten te maken. 

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658