Duin Deluxe Travel

Plumbago Guesthouse

Plumbago Guesthouse is een kleinschalig guesthouse bij de Panoramaroute en vlakbij het Krugerpark in Zuid-Afrika. De Kaap Hollandse cottage is gelegen op een heuvel op een werkende avocado- en bananen plantage en biedt een schitterend uitzicht op de groene omgeving. Plumbago is een heerlijke hide-away, waar service en persoonlijke aandacht centraal staan.

Accommodatie

Plumbago Guesthouse beschikt over drie cottages. De drie cottages zijn gelegen in de prachtige tuin en zijn ruim en sfeervol ingericht met ensuite faciliteiten. Op je veranda kun je in de verkoelende schaduw genieten van het uitzicht op de kruidentuin. In de vroege morgen zie je met een beetje geluk de apen op het dak van Plumbago Guesthouse spelen.
 

Faciliteiten van Plumbago Guesthouse

Het hoofdgebouw is royaal ingericht met houten meubelstukken, grote leunstoelen en antieke details. In de lounge kun je je terugtrekken bij de open haard en op het terras met lounge geniet je van het uitzicht op de zorgvuldig bijgehouden tuin.
In de prachtige tuin bevindt zich een zwembad, waar je op warme dagen verkoeling kunt zoeken; op de omringende ligbedden kun je heerlijk relaxen. 
 

Culinair bij Plumbago Guesthouse

Een uitgebreid ontbijt wordt elke morgen geserveerd in de lounge met uitzicht op de tuin. Indien gewenst kan de gastvrouw Ilara ook overheerlijke maaltijden verzorgen, zodat je in de avond niet meer de deur uit hoeft. In de omgeving zijn diverse restaurants, waar je ook uitstekend kunt dineren.
 

Hazyview en omgeving

Plumbago Guesthouse is uitstekend gelegen om de prachtige Panoramaroute te bezoeken, waarbij je de vele watervallen, God’s Window en de Three rondavels kunt bewonderen. Of wat dacht je van een ballonvaart of een helikoptervlucht over deze prachtige omgeving.
Ook kun je vanuit Plumbago gemakkelijk het Krugerpark bezoeken.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658