Duin Deluxe Travel

Sea Five

Sea Five Boutique Hotel is een kleinschalig boutique hotel in het prachtige Camps Bay in Zuid-Afrika. Het luxe boutique hotel wordt omringd door de Twaalf Apostelen, Lion’s Head en de indrukwekkende Tafelberg. Sea Five heeft een perfecte ligging op slechts 300 meter van het strand van Camps Bay. Sea Five Boutique Hotel heeft veel weg van een Beach House met luxe, comfort en gastvrijheid.

Accommodatie

Sea Five Boutique Hotel biedt zeven exclusieve kamers met eigen badkamer. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de bergen en de oceaan. Elke kamer is individueel ingericht door de beste Zuid-Afrikaanse binnenhuisarchitect, Francois Du Plessis. Het resultaat is een intuïtieve mix van Mediterrane en Zuid-Afrikaanse kleuren, een combinatie van natuur en verfijnde luxe.

De kamers van het Sea Five Boutique Hotel hebben allemaal een eigen terras. De Garden Suites beschikken over een tuin met prachtige bloemen. De ruime Ocean Suites kijken uit over de Atlantische oceaan. De Penthouse Mastersuite met twee slaapkamers biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende Tafelberg, de Twaalf Apostelen en de Atlantische Oceaan.

Faciliteiten van Sea Five

Het hotel heeft een prachtig zwembad waar je kunt afkoelen op hete dagen of op de omringende ligbedden kunt genieten van de zonnestralen. In de poolbar kun je terecht voor heerlijke salades en sandwiches, die op verzoek geserveerd worden. Inclusief verfrissende fruitcocktails en wijnen afkomstig van enkele van de beste wijngaarden in de Kaapse wijnlanden. Spa behandelingen kunnen, op verzoek, in de comfort en privacy van je eigen kamer worden geregeld.

Culinair bij Sea Five

Elke ochtend wordt er een vers ontbijt geserveerd op je veranda, waarbij je een schitterend uitzicht hebt op de oceaan. Lunch is uitsluitend op verzoek mogelijk. Dineren kun je in de vele uitstekende restaurants in Camps Bay, zoals The Roundhouse of Sevruga. Maar misschien kies je er voor om bij het bekende Waterfront heerlijk te dineren.

Ontdek Camps Bay en omgeving

Camps Bay is een van de meest levendige en trendy buitenwijken van Kaapstad en ligt net buiten de vier stranden van Clifton. De mooie omgeving wordt omringd door de Twaalf Apostelen, Lion’s Head en de Tafelberg.

Het strand van Camps Bay is een lang wit strand met palmbomen en over de hele lengte is een boulevard die deel uitmaakt van een reeks terrasjes, bistro's en restaurants.

Vanuit Camps Bay kun je verschillende activiteiten ondernemen. Als je actief wilt zijn, zijn er veel mooie en uitdagende wandeltochten rond Lionshead, Kloofnek en de Tafelberg.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658