Duin Deluxe Travel

Shamwari Bayethe Tented Lodge

Shamwari Bayethe Tented Lodge is een kleinschalig tented camp in het malariavrije en wildrijke privé reservaat van Shamwari. In dit prachtige Big Five natuurreservaat in de Oostkaap tref je zes luxe Shamwari lodges, waar Bayethe Tented Lodge er één van is. De naam voor deze Shamwari-lodge komt van de Afrikaanse begroeting, uitgesproken als "By-ye-ti". De vertaling voor dit woord is "Ik groet u" en is één van de warmste verwelkomingen in de Afrikaanse cultuur. Voor een unieke, wildrijke en malariavrije ervaring adviseren wij  Bayethe Tented Lodge van harte.

Accommodatie

Shamwari Bayethe Tented Lodge beschikt over 12 luxe tenten. De tenten zijn sfeervol ingericht met warme kleuren en bieden alle privacy. Vanuit je tent heb je een prachtig uitzicht op het heuvelachtige landschap van Shwamwari. Op je privé veranda is een plungepool, waar je op warme dagen verkoeling kunt zoeken. Na een intensieve safari kun je ontspannen in bad of een verfrissende douche nemen in de buitendouche.

Faciliteiten bij Shamwari Bayethe Tented Lodge

In de hoofd lodge kun je in de lounge heerlijk ontspannen met een goed boek uit de bibliotheek. Of je kunt op het terras genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een drankje en een hapje.

Spa & Wellness bij Shwamwari Bayethe Tented Lodge

Na een inspannende safari is er niets fijner dan een ontspannende massage. Geniet in alle rust van de diverse behandelingen, waarvan is bewezen dat ze heilzaam zijn voor lichaam, geest en ziel.

Culinair bij Shamwari Bayethe Tented Lodge

De maaltijden zijn van hoogstaand niveau. De chef kok bereidt overheerlijke gerechten, waarbij de nadruk ligt op verse Zuid-Afrikaanse producten. De maaltijden worden gecomplementeerd met een uitstekende Zuid-Afrikaanse wijn. Je kunt op verschillende locaties dineren. Bij goed weer dineer je buiten onder de sterrenhemel, of kies je voor een diner op de veranda van je suite. Maar ook kun je gezellig met andere gasten in de verlichte boma dineren.

Activiteiten

Shamwari is een privé reservaat dat beschikt over een grote diversiteit aan landschappen, van een fynbos tot droge savannes. Het wildrijke gebied is de thuishaven van de Big Five en veel andere dieren. Middels een game drive in een open landrover zal je grote delen van het reservaat kunnen bezoeken en de vele dieren kunnen spotten. Of maak een wandelsafari onder begeleiding van een ervaren gids. Shamwari houdt zich bezig met diverse projecten voor het natuurbehoud, zoals de Born free Big Cat sanctuary en het Wildlife Rehabilitation centre. Hier kun je een bezoek brengen en krijg je uitleg over het mooie werk dat hier gedaan wordt.

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658