Simbavati River Lodge is een kleinschalig tented camp in het Timbavati privé wildreservaat, dat deel uitmaakt van het wildrijke Krugerpark in Zuid-Afrika.  In dit kleinschalige tented camp voel je het avontuur van Afrika en kom je tijdens jouw luxe safari oog in oog te staan met de Big Five.  Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht over de drinkplaats waar bijna dagelijks olifanten komen drinken, waarna de olifanten vlak langs de tenten passeren en de bush weer in verdwijnen.  De Simbavati River Lodge combineert de authentieke uitstraling van een verblijf in de Afrikaanse bush met stijlvolle en luxe safaritenten en chalets. Simbavati betekend in het Shangaans, de lokale taal: "De plek waar leeuwen vanuit  de sterren zijn gedaald" en met een beetje geluk laat jouw gids je kennis maken met de zeldzame witte leeuwen. 

Accommodatie

Simbavati River Lodge beschikt over 8 luxe tenten en 3 familie chalets. De tenten zijn zeer sfeervol ingericht met ensuite faciliteiten en een buitendouche. Vanaf jouw privé veranda kijk je uit over de rivier of de bush en is de kans groot dat je verrast wordt door nieuwsgierige olifanten
De familie chalets beschikken over twee slaapkamers en zijn ruim ingericht. De nieuwe tented pool suites zijn meer afgelegen en bieden meer privacy. Hier kan je heerlijk zwemmen in je privé plungepool. 

Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658