Duin Deluxe Travel

Thonga Beach Lodge

Thonga Beach Lodge is een kleinschalige strandlodge in Mabibi aan de ongerepte kust in Zuid-Afrika. Deze luxe Robinson Crusoe hideway is de ideale locatie om de ongerepte stranden van Zuid-Afrika te ontdekken. De Thonga Beach Lodge is gelegen in het Greater St Lucia Wetlands Park en is omringd door duinen, schitterende meren en zandstranden. Ook tref je hier één van de beste snorkel- en duiklocaties van Zuid Afrika.

Accommodatie

Thonga Beach Lodge bestaat uit twaalf luxueus ingerichte suites. Dit unieke verblijf is geïnspireerd op traditionele Thonga vissersdorpjes; gebouwd op houten palen, met houten vloeren en rieten daken. De suites liggen verspreid door het duinlandschap en alle vlakbij het strand. Elke suite heeft een ensuite badkamer en een privé veranda met een prachtig uitzicht op de oceaan of de bosrijke omgeving.
 

Faciliteiten van Thonga Beach Lodge

Thonga Beach Lodge beschikt over een zwembad met ligbedden. Je kunt heerlijk ontspannen met een cocktail in de unieke “oceaan” bar of in de lounge met comfortabele banken en een gezellige openhaard.
De eetkamer heeft een spectaculair uitzicht op het strand en de bossen rondom de lodge. Je kunt hier heerlijk ontspannen met een sundowner of genieten met een kop koffie bij een adembenemende zonopkomst.
 

Spa & Wellness van Thonga Beach Lodge

In de Sea Spa van Thonga Beach Lodge kun je heerlijk genieten van een massage, gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, hot stone therapie of reflexologie.
Culinair bij Thonga Beach Lodge
De meeste maaltijden bij Thonga Beach Lodge worden al fresco geserveerd. Geniet van een heerlijke maaltijd op de veranda of een romantisch diner bij kaarslicht op het strand.
 

Activiteiten

Je kunt een bezoek brengen aan het grootste zoetwater meer van Zuid Afrika; Lake Sibaya. Geniet hier van de ongerepte kustlijn met zijn prachtige flora en fauna of maak een kajaktocht en spot wellicht een nijlpaard of krokodil.
De ondiepe riffen langs de kust van Mabibi zijn de thuisbasis voor een aantal mooie subtropische vissen waaronder de Moorse idolen, papegaaivissen en blauwe chirurgen. Hierdoor is het een ideale plek om te snorkelen, duiken of te vissen.
Van november tot januari kun je een nachtelijke wandeling maken langs het strand op zoek naar schildpadden.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658