Villa Zest

Villa Zest is een kleinschalig boutique hotel in Kaapstad en is centraal gelegen in de trendy wijk Green Point in Zuid Afrika. Dankzij de ideale locatie van Villa Zest heb je gemakkelijk toegang tot het stadscentrum, met zijn talrijke bezienswaardigheden. Elegantie, verfijning en luxe wachten op je in Villa Zest boutique hotel met een eersteklas service.

Accommodatie

Villa Zest beschikt over zeven kamers in drie kamertypes: Deluxe, Superior Deluxe en Superior. Alle kamers, variërend in grootte, zijn geïnspireerd op de Bauhaus stijl en ingericht met zowel moderne als retro meubels. De kamers van Villa Zest vertegenwoordigen de ultieme combinatie van stijl, luxe en comfort. Elke kamer is uniek en individueel ingericht, met de grootste aandacht voor details, de mooiste meubels en diverse moderne elektronische apparatuur.
 

Faciliteiten van Villa Zest

Je kunt bij Villa Zest heerlijk ontspannen in de rustige tuin of bij het verwarmde zwembad. In de tuin is een comfortabele lounge en een buiten openhaard. Ook in de villa zelf is een ruime lounge met een balkon, wat een mooi uitzicht biedt op het Victoria & Alfred Waterfront en de prachtige tuin. Ook vanaf het dakterras heb je een adembenemend uitzicht over Kaapstad. In de kunstgalerij van het hotel is een elektronica collectie tentoongesteld met objecten uit de jaren 70.
 

Culinair bij Villa Zest

Word wakker met de geur van Italiaanse koffie of met een smoothie van vers fruit. Villa Zest biedt een heerlijk ontbijt bestaande uit vers gebakken croissants en een ruime keuze uit exclusieve kazen. Het hotel biedt een select aantal lichte maaltijden, maar in de diverse nabij gelegen eetgelegenheden kun je terecht voor culinair genot. De gastheer of gastvrouw van het boutique hotel Villa Zest adviseren je graag.
 

Ontdek Kaapstad en omgeving

Villa Zest is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Ontdek het Victoria & Alfred Waterfront of het nieuw gebouwde voetbalstadion. Alle zijn op loopafstand van het hotel gelegen. Daarnaast zijn er verschillende exclusieve restaurants, bars en nachtclubs in de nabije omgeving.
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658