Next Paradise Boutique Resort
Next Paradise Boutique Resort is een kleinschalig boutique hotel aan de noordoostkust van Zanzibar in Tanzania. Het boutique resort ligt direct aan het witte zandstrand en de Indische Oceaan. Het koraalrif ligt op slechts 1 kilometer, waar u de vele vissen kunt aanschouwen. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om uw verblijf in Next Paradise onvergetelijk te maken.

Fumba-Beach-Lodge-luxury-suite 
Fumba Beach Lodge
Fumba Beach Lodge is een kleinschalige strandlodge in het zuidwesten van Zanzibar. De sfeervolle lodge heeft een prachtig uitzicht op de Indische oceaan en wordt omringd door prachtige oude Baobab bomen. Het duikcentrum van de Fumba Beach Lodge begeleidt u graag bij diverse snorkel- en duikexcursies. Geniet in Fumba van uitstekende maaltijden, goede service en laat u verwennen met een heerlijke spa behandeling.

Baraza-resort-zwembad  
Baraza Resort & Spa
Baraza Resort & Spa is een verzameling van villa’s aan het Bweju strand van Zanzibar in Tanzania. Het resort wordt omringd door prachtige tuinen en is ingericht in Oosterse sferen, dat typerend is voor Zanzibar. De uitstekende service van het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat elke gast zich een sultan of oosterse prinses voelt. De culinaire gerechten en de vele faciliteiten zorgen ervoor dat Baraza Resort in onze top drie accommodaties van Zanzibar staat.


Mnemba Island Lodge, Mnemba Island
Mnemba Island lodge is een kleinschalige lodge gelegen op het privé eiland Mnemba, voor de kust van Zanzibar in Tanzania. Mnemba Island Lodge is een tropisch ’barefoot luxury’ paradijs, waarbij u en de overige gasten van Mnemba alleen gebruik van mogen maken. Een romantische setting, exclusiviteit en rustieke luxe zijn redenen genoeg om de ongeëvenaarde schoonheid van dit paradijselijke eiland te ontdekken.

Ras Kutani, omgeving Dar es Salaam
Ras Kutani is een idyllische strand lodge gelegen aan de Indische Oceaan in Tanzania op slechts 35 kilometer van Dar es Salaam. Omgeven door ongerepte witte zandstranden, een prachtige lagune en een mangrove woud is Ras Kutani de ideale locatie voor een romantische strandvakantie.

Kilindi, Zanzibar
Kilindi is een kleinschalige luxe lodge gelegen in het noorden van Zanzibar in Tanzania. Kilindi ligt direct aan het prachtige zandstrand en biedt een schitterend uitzicht op zee. De designer Neil Rocher heeft de lodge ontworpen in Zanzibaroque stijl als eerbetoon aan de historische cultuur van Zanzibar. Bent u op zoek naar een luxe romantische vakantie of huwelijksreis, dan adviseren wij u Kilindi.

Matemwe Retreat, Zanzibar
Matemwe Retreat is een kleinschalige luxe lodge en is gelegen in het noorden van Zanzibar in Tanzania. De vier villa’s van Matemwe Retreat zijn gebouwd op een koraalrif en bieden een schitterend uitzicht over de Indische Oceaan. Omgeven door verlaten stranden en in de omgeving van de Mnemba atol is deze locatie een waar paradijs voor duik- en snorkelliefhebbers. Wilt u in alle rust en privacy van een luxe vakantie op Zanzibar genieten dan is Matemwe Retreat uw adres.

Kasha Hotel, Zanzibar
Het Kasha Hotel is een kleinschalig boutique hotel, gelegen aan de noordoostkust van Zanzibar in Tanzania. Het hotel is gebouwd op een koraafrif met prachtig uitzicht over de lagune en het Mnemba atol. De 11 ruime villa’s van Kasha bieden luxe en rust en zijn gelegen op slechts enkele meters van de warme turquoise wateren van de Indische Oceaan.

Wilt u meer informatie ontvangen over Kust?