Duin Deluxe Travel

Prachtige safari lodges en tented camps in Tanzania

Tanzania heeft een grote verscheidenheid aan unieke en luxe safari lodges. Je kan ook overnachten in een tented camp of onder de Afrikaanse sterrenhemel met de geluiden van de wilde dieren op de achtergrond. Of kies voor een kleinschalig boutique hotel met veel faciliteiten of een heerlijke strand lodge.  Kortom alles is mogelijk in Tanzania, waarbij de speerpunten kwaliteit en kleinschaligheid zijn. De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht. Laat ons je wensen weten en wij zullen de accommodaties aanraden die bij je passen.  Staat je favoriete accommodatie niet op onze website dan kunnen wij deze uiteraard aanbieden.

andBeyond Ngorongoro Crater Lodge
andBeyond Ngorongoro Crater Lodge
Ngorongoro Crater Lodge is een luxe safari lodge gelegen aan de rand van de beroemde Ngorongoro krater in Tanzania. Het uitzicht is fantastisch en de architectuur van de lodge is zeer bijzonder.
Sanctuary Kusini Camp
Sanctuary Kusini Camp
Kusini Camp is een kleinschalig luxe tented camp in het zuiden van het Serengeti National Park in Tanzania. Het camp ligt op de route van de migratie, die hier rond januari tot maart te aanschouwen is.
Next Paradise Boutique Resort
Next Paradise Boutique Resort
Next Paradise Boutique Resort is een kleinschalig hotel aan de noordoostkust van Zanzibar. Het sfeervolle hotel ligt direct aan het witte zandstrand van de Indische Oceaan.
Greystoke Mahale
Greystoke Mahale
Greystoke Mahale is een kleinschalige exclusieve lodge in het westen van Tanzania. De lodge wordt omringd door het Tanganyka meer en de groene Mahale bergen. Een waar paradijs op aarde.
Machweo
Machweo
Machweo is een kleinschalig retreat net buiten Arusha, gelegen in Tanzania. In Machweo geniet je van een oase van rust, de beste spa & wellness faciliteiten en van creatief bereide culinaire hoogstandjes.
Chada Katavi
Chada Katavi
Chada Katavi is een kleinschalig tented camp in het ongerepte Katavi National Park. Voor een authentieke safari in een comfortabel tented camp is Chada Katavi dé locatie.
andBeyond Lake Manyara Tree Lodge
andBeyond Lake Manyara Tree Lodge
Lake Manyara Tree Lodge is een kleinschalige luxe lodge gelegen in het Lake Manyara National Park en is de enige lodge in het park. Overnacht in unieke treehouses.
andBeyond Mnemba Island
andBeyond Mnemba Island
Mnemba Island lodge is een kleinschalige bare foot luxury lodge gelegen op het privé eiland Mnemba voor de kust van Zanzibar. Ontdek zelf de ongeëvenaarde schoonheid van dit paradijselijke eiland.
Jongomero Camp
Jongomero Camp
Jongomero is een kleinschalig klassiek tented camp in het Ruaha National Park in Tanzania. Hier ben je verzekerd van een “off the beaten track” safari en ervaar je de pure wildernis.
Sand Rivers Selous
Sand Rivers Selous
Sand Rivers Selous is een kleinschalige safari lodge in het Nyerere National Park in Tanzania. De safari lodge is direct aan de Rufiji rivier gelegen en biedt alle comfort en privacy die je maar kunt wensen.
Lamai Serengeti
Lamai Serengeti
Lamai Serengeti is een kleinschalige luxe lodge in het noorden van het Serengeti National Park in Tanzania, nabij de Mara rivier. De lodge biedt een panoramisch uitzicht over de vlakten van de Serengeti.
Sanctuary Swala Camp
Sanctuary Swala Camp
Sanctuary Swala is een kleinschalig luxe tented camp gelegen in het Tarangire National Park in Tanzania. Swala Camp is gelegen in een afgelegen gedeelte van het park dat bekend staat om de vele olifanten.
Elewana Kilindi Zanzibar
Elewana Kilindi Zanzibar
Kilindi is een kleinschalige luxe lodge gelegen in het noorden van Zanzibar in Tanzania. Kilindi ligt direct aan het prachtige zandstrand en biedt een schitterend uitzicht op zee.
Matemwe Retreat
Matemwe Retreat
Matemwe Retreat is een kleinschalige luxe lodge gelegen in het noorden van Zanzibar. Omgeven door verlaten stranden en nabij de Mnemba atol is deze locatie een waar paradijs voor duikers.
Zanzibar Serena Hotel
Zanzibar Serena Hotel
Zanzibar Serena Hotel is een luxe kleinschalig boutique hotel aan de kust van Zanzibar, gelegen in het hart van Stone Town. De koloniale bouwstijl maakt het Serena Inn tot een sfeervol en intiem hotel.
Duin Deluxe Travel
Volledige ontzorging

Waarom met Duin Deluxe Travel

  • Unieke en luxe reizen op maat
  • Bijzondere ‘wow” ervaringen
  • Kwaliteit en service op het allerhoogste niveau
  • 19 jaar Afrika ervaring
  • Kleinschalige en authentieke accommodaties
  • Betrouwbare gidsen en lokale duurzame partners
Ontdek hier alle voordelen
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658