Mnemba Island Lodge

Mnemba Island lodge is een kleinschalige lodge gelegen op het privé eiland Mnemba, voor de kust van Zanzibar in Tanzania. Mnemba Island Lodge is een tropisch “barefoot luxury” paradijs, waarbij u en de overige gasten van Mnemba alleen gebruik van mogen maken. Een romantische setting, exclusiviteit en rustieke luxe zijn redenen genoeg om de ongeëvenaarde schoonheid van dit paradijselijke eiland te ontdekken.

Accommodatie
De tien banda’s van Mnemba Island lodge zijn direct aan het strand gelegen en bieden alle privacy. Elke banda is gebouwd van lokale materialen zoals hout en palmbladeren. De ensuite banda’s zijn comfortabel ingericht met handgemaakte meubels en lokale handwerken. Voor uw banda, direct aan het strand, heeft u een privé sala, waar u in alle privacy op de Zanzibari ligbedden kunt genieten van de zon. Ook kunt u op uw privé veranda genieten van een prachtige zonsondergang.

Faciliteiten van Mnemba Island Lodge
In de open lounge van de Mnemba Island Lodge kunt u heerlijk wegzakken in de sofa’s met kleurrijke kussens. Bij de bar kunt u een verfrissende cocktail bestellen en van het prachtige uitzicht genieten of een goed boek uit de kleine bibliotheek lezen.

Culinair bij Mnemba Island Lodge
De maaltijden bij de Mnemba Island Lodge zijn culinaire hoogstandjes. De chef bereid elke dag weer een verrassende, tropische maaltijd voor u. De verse ingrediënten worden met kano’s vanaf het vasteland van Zanzibar dagelijks geleverd.
De maaltijden worden bij goed weer op het strand geserveerd onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Activiteiten
Tijdens uw verblijf in de Mnemba island Lodge kunt u de prachtige onderwaterwereld ontdekken. De koraalriffen rondom Mnemba Island behoren tot de mooiste duikplekken ter wereld. Twee duiken per dag zijn inbegrepen, mits u uw Padi heeft. Uiteraard kunt u ook snorkelen. Voor de kust kunt u ook windsurfen, kajakken en vliegvissen. Tegen een meerprijs kunt u ook een duikcursus volgen, een bezoek brengen aan Zanzibar of diepzeevissen.

Wilt u meer informatie ontvangen over Mnemba Island Lodge, Mnemba Island?