Onsea House

Onsea House is een kleinschalig luxe boutique guesthouse in de omgeving van Arusha in Tanzania. Onsea House is hoger gelegen op een heuvel en heeft een prachtig uizicht over de Monduli bergen en Mount Meru. Het guesthouse is de ideale uitvalbasis voor of na een safari in de prachtige wildparken of na de beklimming van de Kilimanjaro. In Onsea House kunt u genieten van de culinaire gerechten, bereid door de zeer ervaren Belgische chef Axel. Onsea House heeft met recht diverse prijzen in de wacht gesleept.

Accommodatie
Onsea House beschikt over slechts vijf comfortabele kamers. De Giraffe suite en de Parelhoen kamers zijn in het hoofdgebouw gelegen en beschikken over een gezamenlijk ruim terras met uitzicht op de prachtige omgeving. De kamers zijn zeer stijlvol ingericht met houten meubels.
De cottage met drie slaapkamers is lager gelegen en is ideaal voor families of een vrienden. De drie kamers zijn allen individueel ingericht met Afrikaanse meubels en beschikken over een gezamenlijke woonkamer en keuken.

Faciliteiten van Onsea House
In het zwembad van Onsea House kunt u verkoeling zoeken of relaxen op de omringende ligbedden. Op de ruime veranda of in de tropische tuin kunt u onder het genot van een goede Afrikaanse wijn en een goed boek heerlijk vertoeven.

Spa & Wellness bij Onsea House
Onsea House beschikt niet over een aparte spa ruimte, maar u kunt op uw kamer genieten van diverse behandelingen, zoals massages en gezichtsbehandelingen. Ook kunt u heerlijk ontspannen in de jacuzzi.

Culinair bij Onsea House
Onsea house staat bekend om haar fine dining. Het restaurant staat in de wijde omgeving goed aangeschreven. Chef Axel en zijn team koken voor u hoogstaande verse culinaire gerechten bereid met lokale ingrediƫnten. De overheerlijk gerechten worden gecomplementeerd met uitstekende wijnen of champagnes. Wilt u romantisch lunchen met uw geliefde dan kunt u in de banda in de tuin heerlijk lunchen.

Ontdek Aruhsa en omgeving
Vanuit Onsea House kunt u diverse uitstapjes maken. U kunt een bezoek brengen aan de safari parken, zoals bijvoorbeeld het Lake Manyara National Park. Een cultureel bezoek aan een lokale markt of de lokale bevolking behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunt u in de omgeving prachtig wandelen en genieten van de vele vogels.

Wilt u meer informatie ontvangen over Onsea House, Arusha?