Duin Deluxe Travel

Trouwen op Mauritius

 

De ultieme manier om uw liefde te bezegelen is door te trouwen op Mauritius. Op Mauritius zijn diverse verschillende luxe, romantische locaties, waar u met uw geliefde in het huwelijksbootje kunt stappen.

Wat dacht u van een bruiloft op het witte zandstrand van het kleinschalige boutique hotel Paradise Cove op Mauritius. Of wilt u trouwen op een catamaran of in uw privé villa met familie in het Four Seasons Resort Mauritius at Anahita. Uiteraard kunt u zelf uw accommodatie kiezen.

Samen met de specialisten van Duin Deluxe Travel kunt u uw bruiloft op Mauritius tot in de puntjes verzorgen. Ter plaatse staat onze weddingscoördinator voor u gereed en assisteert waar nodig, zodat u een onbezorgde en onvergetelijke huwelijksdag zult beleven.

Na uw romantische bruiloft op Mauritius kunt u genieten van de levendige mix van cultuur en cuisine in Gran Baie. Ook kunt u een boottocht maken naar het ongerepte bounty-eiland Ile aux Cerfs of de onderwaterwereld tijdens het duiken verkennen. Mauritius heeft genoeg te bieden om uw luxe vakantie of huwelijksreis nooit meer te doen vergeten.

 

Stappenplan trouwen op Mauritius

  • Samen met de specialisten van Duin Deluxe Travel kiest u een romantisch hotel op Mauritius. U geeft de trouwdatum aan ons door, waarna wij de datum vastleggen bij het hotel. Er wordt namelijk maar een bruiloft per dag per hotel georganiseerd.
  • U kunt uw trouwlocatie kiezen, zoals bijvoorbeeld op het strand of een speciale trouwlocatie van het hotel. Wilt u liever de locaties eerst zien, dan kunt u ter plaatse met onze weddingplanner de mogelijkheden bekijken.
  • Indien gewenst kunt u via ons diverse extra’s regelen zoals een fotograaf, muziek, bloemen en romantische diners.
  • Zodra alles bevestigd is verzoeken wij u diverse documenten aan ons te versturen, zoals kopie paspoort, trouwformulier en een kopie van het bevolkingsregister. Na ontvangst van de benodigde documenten gaan wij uw huwelijk reserveren. Uiteraard ontvangt u van ons alle informatie en zullen wij ervoor zorgen dat uw huwelijksdag onvergetelijk wordt.