Duin Deluxe Travel

Bijzondere lodges en guesthouses in Namibië
Namibië heeft een grote verscheidenheid aan unieke en luxe safari lodges. Je kan ook overnachten in een tented camp of onder de Afrikaanse sterrenhemel met de geluiden van de wilde dieren op de achtergrond. In een kleinschalig guesthouse leggen de eigenaren je compleet in de watten en geven je leuke tips. Of kies voor een kleinschalig boutique hotel met veel faciliteiten. Kortom alles in mogelijk in Namibië, waarbij de speerpunten kwaliteit en kleinschaligheid zijn. De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht. Laat ons je wensen weten en wij zullen de accommodaties aanraden die bij je passen.  Staat je favoriete accommodatie niet op onze website dan kunnen wij deze uiteraard aanbieden.


Mowani Mountain Camp
Mowani Mountain Camp
Mowani Mountain Camp is een luxe kleinschalig tented camp in het hart van Damaraland in het noorden van Namibië. De lodge, die tussen de droge rivierbedding van de rivieren de Huab en de Ugab is gelegen, is omringd door indrukwekkende rotsformaties.
Fish River Lodge
Fish River Lodge
Fish River Lodge ligt in het Canyon Nature park in Namibië. Het is de enige lodge die direct gelegen is aan de rand van de Fish River Canyon, de op één na grootste canyon ter wereld. Vanuit de lodge heb je van zonsopgang tot zonsondergang een adembenemend uitzicht op de Canyon.
Onguma Tented Camp
Onguma Tented Camp
Onguma Tented Camp is een kleinschalig tented camp in het Onguma Wildreservaat, grenzend in het oosten aan het Etosha National Park in Namibië. Het Onguma Wildreservaat is een privé wildreservaat van 20.000 hectare en biedt uitstekende safari mogelijkheden.
 Serra Cafema
Serra Cafema
Serra Cafema is een kleinschalige lodge gelegen aan de oevers van de Kunene rivier in de Hartmann vallei in Namibië. Deze safari lodge is één van de meest afgelegen lodges in heel zuidelijk Afrika en biedt een oase van luxe te midden van deze unieke omgeving.
Voigtland Guesthouse
Voigtland Guesthouse
Voigtland Guesthouse is een kleinschalig guesthouse buiten Windhoek. Het sfeervolle guesthouse wordt omringd door een weids landschap met prachtige bomen en diverse dieren. Het hoogtepunt van je verblijf is een ontmoeting met de giraffen van Namibië tijdens een high tea.
Little Ongava
Little Ongava
Little Ongava is een kleinschalige safari lodge in het Ongava Wildreservaat, dat grenst aan het Etosha National Park in Namibië. Little Ongava is gebouwd op een heuvel en heeft een prachtig uitzicht over de eindeloze vlaktes en de twee drinkplaatsen.
The Elegant Guesthouse
The Elegant Guesthouse
The Elegant Guesthouse is een kleinschalige guesthouse gelegen in de wijk Klein-Windhoek, in Namibië. Het guesthouse biedt elegantie, stijl en rust en is de ideale uitvalsbasis voor of na je luxe rondreis door Namibië. Elegant Guesthouse staat garant voor persoonlijke service en comfort.
Olive Grove Guesthouse
Olive Grove Guesthouse
Olive Grove is een kleinschalig boutique guesthouse, gelegen in een rustige buitenwijk van Windhoek in Namibië. Het elegante guesthouse staat bekend om de goede service, persoonlijke aandacht en uitstekende maaltijden. Olive Grove is de ideale locatie om je reis te starten.
Swakopmund Guesthouse
Swakopmund Guesthouse
Swakopmund Guesthouse is een kleinschalige luxe guesthouse in het centrum van Swakopmund in Namibië. Het rustige en trendy guesthouse ligt op vijf minuten afstand van de Atlantische oceaan. Swakopmund Guesthouse wordt gerund door de familie Borg die voor een persoonlijk en gastvrij verblijf zorgen.
Little Kulala
Little Kulala
Little Kulala is een kleinschalige luxe lodge in het privé Kulala Wilderness Reservaat in Namibië. Het is één van de meest luxe lodges nabij de beroemde Sossusvlei zandduinen in het Namib Naukluft Park. De uitstekende ligging nabij de zandduinen, de luxe chalets met mogelijkheid om onder de sterrenhemel te slapen en de hoogstaande maaltijden maken Little Kulala tot een waar paradijsje op aarde, waar je niet meer weg wilt.
Bagatelle Kalahari Game Ranch
Bagatelle Kalahari Game Ranch
Bagatelle Kalahari Game Ranch is een kleinschalige ranch gelegen aan de rand van de Zuidelijke Kalahari.  De Game ranch is omringd door savanne met rode zandduinen en vele bomen en struiken. Ontmoet de authentieke bosjesmannen die je kennis laten maken met hun eeuwenoude tradities
Duin Deluxe Travel
Volledige ontzorging

Waarom met Duin Deluxe Travel

  • Unieke en luxe reizen op maat
  • Bijzondere ‘wow” ervaringen
  • Kwaliteit en service op het allerhoogste niveau
  • 19 jaar Afrika ervaring
  • Kleinschalige en authentieke accommodaties
  • Betrouwbare gidsen en lokale duurzame partners
Ontdek hier alle voordelen
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658