Duin Deluxe Travel

Prachtige locaties in Zambia

Zambia heeft een grote verscheidenheid aan unieke en luxe safari lodges. Je kan ook overnachten in een tented camp of onder de Afrikaanse sterrenhemel met de geluiden van de wilde dieren op de achtergrond.  Kortom alles is mogelijk in Zambia, waarbij de speerpunten kwaliteit en kleinschaligheid zijn. De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht. Laat ons je wensen weten en wij zullen de accommodaties aanraden die bij je passen.  Staat je favoriete accommodatie niet op onze website dan kunnen wij deze uiteraard aanbieden.

Chiawa Camp
Chiawa Camp
Chiawa Camp is gelegen in het Lower Zambezi National Park en wordt omgeven door de prachtige bergen van het Zambian Escarpment. Het kleinschalige luxe kamp ligt op een prachtige plek aan de Zambezi rivier en is de perfecte uitvalsbasis voor onvergetelijke safari’s.
Tongabezi
Tongabezi
Tongabezi Lodge is gelegen aan de oevers van de Zambezi rivier niet ver van de beroemde Victoria Watervallen in Zambia. Geniet van de vele safari mogelijkheden, spannende boottochten en de prachtige bush. Tongabezi is de perfecte bestemming voor een romantische vakantie in Zambia.
Chinzombo
Chinzombo
In het luxe Chinzombo in het South Luangwa National Park komen natuur, luxe, comfort en elegantie samen en beleef je de meest ultieme safari. Val in slaap met het geluid van de nijlpaarden en word wakker met uitzicht op de olifanten die komen drinken in de rivier.
Chikunto Safari Lodge
Chikunto Safari Lodge
De Chikunto Safari Lodge is een luxe en kleinschalig tentenkamp verborgen tussen de centrale Mfuwe regio en de onontdekte Nsefu sector in het South Luangwa National Park in Zambia. Chikunto Safari Lodge staat garant voor een exclusieve safari beleving en culinair genieten.
Robins House
Robins House
Robin’s House is een exclusieve safari villa aan de oevers van de Luangwa Rivier in het South Luangwa National Park in Zambia. Het luxe Robin’s House is de ideale villa voor een gezin met kinderen of een reisgezelschap met vrienden. Met een ervaren privé gids ga je op safari.
Chongwe River Camp
Chongwe River Camp
Chongwe River Camp bevindt zich op een uitstekende locatie aan de Zambezi Rivier en de Chongwe Rivier net buiten het Lower Zambezi National Park in Zambia. Er leven veel olifanten in dit gebied en voor je het weet loopt een olifant voorbij terwijl je geniet van een drankje voor de tent.
Old Mondoro
Old Mondoro
Old Mondoro Bushcamp is een kleinschalig bushcamp gelegen in het Lower Zambezi National Park in Zambia. Old Mondoro richt zich op de pure safari ervaring. Bij Old Mondoro beleef je een authentieke Zambia safari om nooit te vergeten.
Luangwa River Camp
Luangwa River Camp
Luangwa River Camp ligt aan de oevers van de Luangwa-rivier en vormt de grens met het South Luangwa National Park in Zambia. Het kleinschalige tented camp staat garant voor uitstekende safari’s, heerlijke maaltijden en een verblijf in comfortabele tenten.
Tena Tena
Tena Tena
Tena Tena Camp is een kleinschalig tented camp in het afgelegen Nsefu gedeelte van het South Luangwa National Park in Zambia. Het tented camp is gelegen aan de rivier. Door de mooie locatie, afgezonderd van andere lodges, beleef je een exclusieve Zambia safari.
Kafunta River Lodge
Kafunta River Lodge
Kafunta River Lodge is een klassieke safari lodge aan de oevers van de Luangwa rivier tegenover het South Luangwa National Park in Zambia. Vanaf de veranda bij de lodge zie je regelmatig een familie olifanten, giraffen, puku’s en vele andere dieren bij de drinkplaats drinken.
Chongwe House
Chongwe House
Chongwe House is een exclusieve privé safari villa in het Lower Zambezi National Park in Zambia. Aan de oevers van de Chongwe rivier verblijf je in dit prachtige huis. Hier waan je je alleen op de wereld, met een privé gids, die de safari's geheel aan je wensen aanpast.
Island Bush Camp
Island Bush Camp
Het rustieke Island Bush Camp in het South Luangwa National Park ligt verscholen onder de schaduw van de eeuwenoude mahonie bomen. Aan de oevers van de Luangwa rivier vind je deze authentieke safari lodge. Island Bush Camp biedt je een pure wildernis ervaring.
Three Rivers Camp
Three Rivers Camp
Op deze spectaculaire locatie, waar de Luangwa, Kapamba en Lusangazi rivieren samenkomen, ligt het nieuwe Three Rivers Camp in het South Luangwa National Park in Zambia. De dag sluit je af met een unieke ervaring, slapen onder de Afrikaanse sterrenhemel in een comfortabel bed.
Duin Deluxe Travel
Volledige ontzorging

Waarom met Duin Deluxe Travel

  • Unieke en luxe reizen op maat
  • Bijzondere ‘wow” ervaringen
  • Kwaliteit en service op het allerhoogste niveau
  • 19 jaar Afrika ervaring
  • Kleinschalige en authentieke accommodaties
  • Betrouwbare gidsen en lokale duurzame partners
Ontdek hier alle voordelen
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658