Zuid Afrika met kinderen

Een reis door Zuid Afrika met kinderen is een fantastische ervaring. Er zijn wel een aantal goede voorbereidingen nodig om uw gezinsvakantie tot een succes te brengen, waarbij veiligheid, avontuur, kindvriendelijke accommodaties en een afwisselend, niet te druk programma belangrijke factoren zijn.
Zuid- Afrika heeft een goede infrastructuur en er zijn uitstekende medische voorzieningen. Met een huurauto kunt u het land op een relaxte manier ontdekken en uw kinderen zullen genieten van de vele bijzondere activiteiten en kindvriendelijke guesthouses en safari lodges.
Veel gezinnen met kinderen zijn al op pad geweest met Duin Deluxe Travel en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw vakantie met de kinderen. Hieronder treft u alvast een aantal tips:

Kindvriendelijk reisprogramma

Wanneer u door Zuid Afrika met kinderen reist adviseren wij u om het reisprogramma aan te passen. Het reistempo zal lager liggen dan bij de “normale”reizen. Er is veel te beleven in Zuid-Afrika, zoals op safari of met een ranger sporen zoeken. Tussen de apen wandelen of een olifant verzorgen. De kinderen hoeven zich niet te vervelen in Zuid-Afrika. Wat dacht u van de gezinsvakantie Zuid Afrika?

Kindvriendelijke accommodaties 

Duin Deluxe Travel werkt samen met diverse kindvriendelijke guesthouses en safari lodges in Zuid Afrika. De safari lodges zijn speciaal ingericht op kinderen en hebben een speciaal programma. De gidsen zijn zeer getraind en kunnen de kinderen goed inschatten. Leuke activiteiten voor de kinderen zijn sporen trekken, te paard op safari, speren maken etc.
Voorbeelden van kindvriendelijke accommodaties zijn Jaci’s Safari Lodge, Ant’s Nest, Grootbos, Riverbend, Pitse Lodge, Gryphon House

Malariavrij op Safari in Zuid Afrika met kinderen

Het is mogelijk om in Zuid-Afrika met kinderen te verblijven in malariavrije wildreservaten. Een aantal voorbeelden zijn het Madikwe wildreservaat, Welgevonden wildreservaat, Addo Elephant Park, Kariega Game Reserve, Kwandwe wildreservaat, Shamwari. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke safari in Zuid-Afrika met kinderen.

Reizen naar Zuid Afrika met kinderen
Reist u met minderjarige kinderen naar Zuid-Afrika? Dan heeft u een officieel uittreksel uit het geboorteregister nodig. Bij families waarvan (een van) de ouders niet meereizen zijn nog extra documenten noodzakelijk. Met deze formaliteiten draagt u uw steentje bij aan het tegengaan van kinderhandel en ontvoeringen van andere kinderen. Zuid-Afrika is een van de eerste landen die haar verantwoordelijk hier in neemt en legt daarom deze extra maatregelen op.

Naar zuid afrika met kinderen, gezamenlijk genieten

Wilt u meer informatie ontvangen over Zuid Afrika met kinderen?