Duin Deluxe Travel

Kleinschalige safari lodges in Malawi
Malawi biedt diverse bijzondere safari lodges en boutique hotels. Je kan ook overnachten in een tented camp of onder de Afrikaanse sterrenhemel met de geluiden van de wilde dieren op de achtergrond. In een kleinschalig guesthouse leggen de eigenaren je compleet in de watten en geven je leuke tips. Of kies voor een kleinschalig boutique hotel met veel faciliteiten of een heerlijke lodge aan Lake Malawi.  Kortom alles in mogelijk in Malawi, waarbij de speerpunten kwaliteit en kleinschaligheid zijn. De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht. Laat ons je wensen weten en wij zullen de accommodaties aanraden die bij je passen.  Staat je favoriete accommodatie niet op onze website dan kunnen wij deze uiteraard aanbieden.


Pumulani Lodge
Pumulani Lodge
Pumulani Lodge is een kleinschalige luxe lodge aan de zuidkant van het schitterende Lake Malawi. Ontspannen kan je op het witte zandstrand aan het heldere meer, maar ook kan je hier snorkelen, wandelen of een bezoek brengen aan een lokaal dorpje.
Mumbo Island Camp
Mumbo Island Camp
Mumbo Island Camp is een kleinschalig tented camp gebouwd op een tropisch eiland in het kristalheldere water van het Lake Malawi National Park in Malawi. Uitgeroepen tot UNESCO. Je verblijf is eenvoudig, maar de schitterende omgeving compenseert dit volledig.
Mkulumadzi Lodge
Mkulumadzi Lodge
Mkulumadzi Lodge is een kleinschalige, luxe lodge gelegen in het Majete wildreservaat aan de prachtige Shire rivier in Malawi. Het Majete wildreservaat is één van de succesverhalen van natuurbehoud. Ontdek de ongerepte wildernis, maar geniet van alle luxe en comfort.
Mvuu Wilderness Lodge
Mvuu Wilderness Lodge
Mvuu Wilderness Lodge is een kleinschalig tented camp aan de oevers van de Shire rivier in het Liwonde National Park in Malawi. Mvuu betekend nijlpaard in de lokale taal (Tonga) en u zult deze zoogdieren in grote aantallen in de rivier tegenkomen tijdens een boottocht.
Kuthengo Camp
Kuthengo Camp
Kuthengo Camp is een kleinschalig tented camp in het Liwonde National Park in Malawi. Het tented camp wordt omgeven door uitgestrekte vlakten en Baobab bomen en biedt een schitterend uitzicht op de Shire Rivier. Beleef hier authentieke safari's te voet, per boot en per auto. 
Duin Deluxe Travel
Volledige ontzorging

Waarom met Duin Deluxe Travel

  • Unieke en luxe reizen op maat
  • Bijzondere ‘wow” ervaringen
  • Kwaliteit en service op het allerhoogste niveau
  • 19 jaar Afrika ervaring
  • Kleinschalige en authentieke accommodaties
  • Betrouwbare gidsen en lokale duurzame partners
Ontdek hier alle voordelen
Vrijblijvend reisvoorstel
 
Hebben wij u geïnspireerd? Dan werken wij graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een voorstel uit dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Neem contact op  Online reisvoorstel aanvragen
 
Dit kan ook telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis. Bel Petra: 071- 8879658